Napisałbym, że nazwisko ma adekwatne do tego kim jest, ale pewnie nawet mu by nikt nie dał

a wiecie co jest bardziej niedorzeczne od tego typa?
już wam mówię robi sobie takie coś operację zmiany płci u brudasów a potem walczy o prawa kobiet
już wam mówię robi sobie takie coś operację zmiany płci u brudasów a potem walczy o prawa kobiet
Ale autobusy w dieselu to pewnie lubisz
Kurde machnąłem się w komentarzach
Kurde machnąłem się w komentarzach

wstretna kreatura
cieha ty nie p🤬l nie porownoj zombie boya do tego gejzera,tamten jest w c🤬j podziabany a ten jest w c🤬j p🤬lniety
cieha ty nie p🤬l nie porownoj zombie boya do tego gejzera,tamten jest w c🤬j podziabany a ten jest w c🤬j p🤬lniety
synocórka grodzkie ?
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻

O wiele bardziej pozytywna osoba od wielu obecnych tutaj napinaczy. Olewa krytykę innych i robi to co lubi nie przeszkadzając tym nikomu. A że to wygląda dziwnie albo i nienormalnie (dla nas)? No wygląda, tylko co z tego? Niech sobie on/ona robi to dalej, nikomu tym życia nie niszczy.
Nie rozumiem gościa. Zrobił z normalnie wyglądającego człowieka wielkie straszydło. Mógł przynajmniej zostać przy swojej płci...
P🤬lę ... wyjmuję kolce, bo mnie jeszcze ktoś skojarzy z tym czymś.
podpis użytkownika
Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
i pomyśleć, że jeździliśmy razem często na skateparku w kwidzynie jeszcze przed tym wszsytkim
podpis użytkownika
A beautiful way to become infected, alone or with others