Ja p🤬le co sie ludzią w pałach robi... Powinni otworzyć jakiś "obóz" i wszystkich ze skrzywieniem psychicznym tam pozamykać z dala od normalnych ludzi...
"za komuny nie wyszedł byś ze szpitala psychiatrycznego" - chyba z zawiązanego worka na dnie wisły
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
No ta idiota debil etc. to siedźcie sobie przed tym j🤬ym laptopem, chodźcie do pracy, skończcie studia, głosujcie na wyborach i powielajcie życie rodziców a potem zobaczymy czy w wieku 70 lat powiecie "ale mi się w sumie życie udało, zrobiłem wszystko co chciałem zrobić". Gościu wygląda jak wygląda ale na miliardy jest szczęśliwy, co wam on przeszkadza? Zazdrościcie mu czy co?
Echis napisał/a:
Jest jakaś nazwa dla choroby, w której dąży się do modyfikacji ciała? Bo to k🤬a niewątpliwie choroba. Jak hazard, czy narkomaństwo, WIĘCEJ I WIĘCEJ, aż do granic. A kiedy granice się skończą, to co wtedy?
tak jest debilizm
Nie ma mowy nie dam PIWA!! NIE!
Czuję się zniszczony Psychicznie

podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...

ciało to prywatna rzecz, mnie się to nie podoba w ogóle, ale nie można zabraniać komuś robić co chce.
seracon napisał/a:
No ta idiota debil etc. to siedźcie sobie przed tym j🤬ym laptopem, chodźcie do pracy, skończcie studia, głosujcie na wyborach i powielajcie życie rodziców a potem zobaczymy czy w wieku 70 lat powiecie "ale mi się w sumie życie udało, zrobiłem wszystko co chciałem zrobić". Gościu wygląda jak wygląda ale na miliardy jest szczęśliwy, co wam on przeszkadza? Zazdrościcie mu czy co?
jakie sp🤬olone podejście. ._.