Alex Ferguson pomyślał, że to czas zacieśnić więzi wśród piłkarzy w jego drużynie. Zaproponował zatem zabawę w chowanego. Powiedział Rooneyowi żeby zamknął oczy i policzył do 10. Reszta graczy pobiegła schować się do swoich kryjówek. Mija 10 minut - Rooney'a nadal nie ma. Sir Alex postanawia sprawdzić co się z nim stało. Znajduje go w tym samym miejscu ciągle stojącego z zamkniętymi oczami.
- Hej, Wayne, co jest?
- Nie widzę moich palców!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"nic tak nie zacieśnia więzi, jak zabawa w chowanego" - J. Fritzl
Po pierwszych dwóch zdaniach sprawdziłem autora..
konto usunięte
2013-04-22, 20:31
Bo angole to najgłupszy naród w Europie, co tu dużo gadać...
konto usunięte
2013-04-22, 20:33
Przez Twój wyrafinowanie denny żarcik wysrałem jelita z żalu... a mówią, że ściska dupę...
widać przekroczyłeś wszelkie granice, BongMan!
konto usunięte
2013-04-22, 20:51
@up Borsuczi wiesz coś o tym co?
Za inwencje twórczą można dać bo jakotaki kawał to to jest, ale chyba dla bardzo wąskiego grona ludzi, do których nie należe. Ach ta legendarna głupota Rooney'a hah..
konto usunięte
2013-04-22, 21:40
Do tej pory nigdy nie wiedziałem o co ludziom chodzi zawsze w komentach jak wspominają o bongmanowych sucharach.
konto usunięte
2013-04-22, 21:40
mi tam sie podoba
konto usunięte
2013-04-22, 23:55
no dobra, wiem kto to rooney i ferguson, ale dalej nie wiem o co w tym dowcipie chodzi
konto usunięte
2013-04-23, 1:01