👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gepetto byłby z niego dumny. Tak żywego kawałka drewna nawet nie miał w planach wystrugać.

@uop
za tyle kasy to ja bym dogrywał tą piłke z dokładnością do 5cm..
za tyle kasy to ja bym dogrywał tą piłke z dokładnością do 5cm..

I właśnie za to płacą mu 300.000 funtów tygodniowo. Parodia.
Przecież tak wyglądają rożne w A-klasie.
Przecież tak wyglądają rożne w A-klasie.
Mecz rozgrywano w Manaus. Wilgotność sięgała tam 90%. Murawa tam parę dni wcześniej wygladała tak
fakt.pl/m/crop/-900/-900/faktonline/635382628677399157.jpg
Później ją pomalowali
fakt.pl/m/crop/-900/-900/faktonline/635382629358196883.jpg
Ogólnie pod koniec meczu murawa zaczęła się sypać, par razy Anglicy strasznie niecelnie dośrodkowywali z tamtej strony.
fakt.pl/m/crop/-900/-900/faktonline/635382628677399157.jpg
Później ją pomalowali
fakt.pl/m/crop/-900/-900/faktonline/635382629358196883.jpg
Ogólnie pod koniec meczu murawa zaczęła się sypać, par razy Anglicy strasznie niecelnie dośrodkowywali z tamtej strony.

orwell14 Za dzieciaka na gorszych dziurach się grało, gdzie trawa po prostu nie miała czasu zarosnąć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie