Jako że na Sadolu pojawiały się już filmiki z finisherami z Mortal Kombat i Dead Space, postanowiłem przybliżyć Wam mało znaną, acz bardzo ciekawą gierkę na motywach filmu Zacka Snydera i kultowego już komiksu Alana Moore'a. Mowa oczywiście o Watchmenach.
Tytuł gierki: Watchmen The End Is Nigh.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-08, 23:03
zobacz finishery z blood rayne 2 jeśli już jest mowa o grach
Ryuk
2012-08-09, 0:12
Manhunt mi się przypomina... Aż łezka w oku się kręci ;(
Eh, Rorschach jest chyba jednym z najzajebistszych bohaterów filmów/gier/książek/komiksów. Dobrze odzwierciedlili go w filmie, a jego tekst: "... and I'll look down and whisper "No."" jest jednym z tych, które aż chce się czasem wplatać w swoje wypowiedzi, żeby nerdy miały uciechę, a i samemu poczuć się przekozakiem. Szkoda, że koniec końców ginie jak szmata.
konto usunięte
2012-08-09, 16:36
0:34 dosłownie natłukł jej w p🤬de
Czy w tej grze o coś w ogóle chodzi?
konto usunięte
2012-08-09, 18:23
@Ravager
Nie ginie jak szmata. W przeciwieństwie do Nite Owl'a przynajmniej nie był sprzedajną p🤬dą, która dała się przekonać do planu swojego wroga. Zginął tylko dla tego, ze miał jeszcze resztki przyzwoitości i chciał, by ludzie znali prawdę. Szmatą to tam był Manhattan.
A tutaj stary poczciwy Manhunt
I dwójka:
konto usunięte
2012-08-09, 22:27
Jakby jeszcze r🤬ał te zwłoki to może by mnie to zaciekawiło
konto usunięte
2012-08-09, 23:41
homerkules158 napisał/a:
Jakby jeszcze r🤬ał te zwłoki to może by mnie to zaciekawiło
Widzę, że kolega wybredny...
Ale jak to mówią - zwłoki nie zając, nie uciekną.
Czemu w grach złymi bohaterami są fajne dupy, jak się patrzy na takie filmiki to człowiek od razu chciał by zostać napadniętym...
Ta gra to chyba na kalkulator napisana...