Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rosja jakiej nie znacie
Konto usunięte • 2013-08-10, 0:15
Patrząc po różnych filmikach o tym co się dzieje na drogach w Rosji, ten niesie płomyczek nadziei

Nie znalazłem tego na serwisie, jak jest to mój temat usuńcie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-10, 6:43
Fakt- Rosja dziwny kraj, tzn. ludzie dziwni dość groteskowi, delikatnie ujmując :] ale jednak płynie w nas ta sama Słowiańska krew do c🤬ja, wiec zamiast ciągle szukać powodów do podziału, zacznijmy ich szukać do jednoczenia się. My "Polaczki" wcale nie jesteśmy od nikogo lepsi żeby tak z innych się naśmiewać, a i z nas niezła pompę na pewno mają "pijaki, złodzieje" itp itd. Browar za film, w każdym z nas jest ten płomyczek, tylko nie każdy potrafi go rozniecić do pożaru.
Zgłoś
domat1 2013-08-10, 6:59 3
było
Zgłoś
ConorBro 2013-08-10, 7:58 2
Może nie zabrzmi to sadystycznie ale czegoś takiego powinno być dużo więcej i nie ma znaczenia czy podobne filmiki już były czy nie.
Zgłoś
Takafura 2013-08-10, 8:02
Najdrastyczniejszy materiał z Rosji jaki tu widziałem.Tylko Bibera i Seleny brakowało w tej sielance.
Zgłoś
iskiera2 2013-08-10, 8:07
a co ma ten kot wspolnego z tematem? przeciez po pasach przechodził :s
Zgłoś
Sessvisto 2013-08-10, 8:14 1
Polvodka napisał/a:

Nienawiść do Rosjan jest nam wpajana od małego i dlatego tak ich nie lubimy, taka prawda, że w zachowaniu, to są tacy sami ludzie jak my, tym bardziej, że też Słowianie, więc powinna być według mnie przyjaźń tych dwóch narodów.
Żeby nie było: Rosjanom też wpajają nienawiść do Polaków.
Większości nam Rosjanie nic nie zrobili, tak jak my im, to że kiedyś były wojny nie powinno dzielić dzisiejszych ludzi; zachowujemy się jak jakieś dzikie bestie, które żyją dzięki instynktowi.
Nie, nie jestem lewacką kur*ą.

Ja mam powód do nienawidzenia rusków.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-10, 8:21
zimne piwo dla tych facetów.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-10, 8:25 4
śmierdzi mi FEJKIEM
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2013-08-10, 8:27 4
Polvodka napisał/a:

Nienawiść do Rosjan jest nam wpajana od małego i dlatego tak ich nie lubimy, taka prawda, że w zachowaniu, to są tacy sami ludzie jak my, tym bardziej, że też Słowianie, więc powinna być według mnie przyjaźń tych dwóch narodów.
Żeby nie było: Rosjanom też wpajają nienawiść do Polaków.
Większości nam Rosjanie nic nie zrobili, tak jak my im, to że kiedyś były wojny nie powinno dzielić dzisiejszych ludzi; zachowujemy się jak jakieś dzikie bestie, które żyją dzięki instynktowi.
Nie, nie jestem lewacką kur*ą.

Jaka nienawiść do Rosjan? Skąd? Rosjanie to są tak zajebiście nastawieni do życia ludzie, że przy nich Polak to jest najgorszy pesymista. Wiem bo znam kilku. To polityka tych kurew na górze jest pop🤬lona

podpis użytkownika

Nie mam czasu
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-10, 8:33
@up Przy takiej ilości gorzały ciężko być pesymistą.
Zgłoś
maqmba5000 2013-08-10, 8:44 1
To jest film propagandowy, stworzony dla poprawy ich wizerunku
Zgłoś
Machol 2013-08-10, 8:47
Autorze tematu... Po co k🤬a ten dopisek "jak było to usuńcie"? Myślisz, że moderatorzy będą mieli związane ręce jak tego nie napiszesz? ;>

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
ascetoholik 2013-08-10, 8:49
Tacy rosjanie mi się nie podobają
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-10, 9:04
Aż się wzruszyłem ^^
Przypuszczam, mimo wszystko, że to fejk!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-10, 9:27
Tak naprawdę to nikt z was nie widział Rosji poza YT...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie