Najbardziej wk🤬iona panna młoda na świecie. Chciała do toalety, więc się wpieniła
źródło:
ochevidets.ru/rolik/60251/
Moja rada dla pana młodego: otwórz drzwi, skocz i biegnij ile masz sił w nogach
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale głosik przepity konkretnie

pewnie dowiedziała się że wesele będzie bez wódki
otwórz drzwi, skocz i biegnij ile masz sił w nogach i się nie odwracaj sprawdzić, czy biegnie za tobą
konto usunięte
2013-12-28, 16:29
mam lepszą otwórz drzwi każ iść się załatwić a następnie krzycz do kierowcy GAZU!!!!
konto usunięte
2013-12-28, 16:37
Temperamentna, nie ma co, ale cycochy też prawilne
konto usunięte
2013-12-28, 17:08
Typowe zachowanie jak na blondynkę.
Recepta dla pana młodego. Nie brać slubu bo widać, że dziewcze ma nerwice w genach.
konto usunięte
2013-12-29, 23:58
A tyle normalnych kobiet po ziemi chodzi i się marnuje
A no tak, nie wzięłam poprawki - to Rosja.
konto usunięte
2013-12-30, 0:00
Rosja i panna nie brzmią dobrze w jednym zdaniu. To blond coś co wygląda jak wata cukrowa powinno zostać odstrzelone. Truchło opatrzone odpowiednim napisem winno pokazywać się każdemu kawalerowi podczas wieczoru kawalerskiego.
Byłoby milej, weselej i jakże przyjemniej.
Oj nie wróżę dobrego pożycia małżeńskiego. To jest ten typ kobiet, które w dniu ślubu zamieniają się w potwora.
konto usunięte
2013-12-30, 0:23
anna496 napisał/a:
A tyle normalnych kobiet po ziemi chodzi i się marnuje
A no tak, nie wzięłam poprawki - to Rosja.
Rozumie Aniu, że jesteś normalna
No to klękaj do kija
konto usunięte
2013-12-30, 0:43
Jeśli to jest dla ciebie norma, to szczerze współczuję życia na cygańskim osiedlu