Widać, że szkolenie z propagandy robione w TVP.
-Ernest Hemingway

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
~Sunday napisał/a:
Tutaj inżynier pracuje z większą precyzją
najwyraźniej w Rasiji mają tylko jeden klucz

podpis użytkownika
czarna fortuna
Polecam obejrzeć "Fabryki w Polsce" tam jest od zaj🤬ia takich "perełek" Polskich inżynierów/specjalistów
nie dość że p🤬lą jak debile, robią w c🤬ja przed kamerą to jeszcze w labolatorium nap🤬lają fiolkami tak jakby mieszali kociołek panoramixa dla pracowników na przerwę obiadową.

Sinan napisał/a:
Polecam obejrzeć "Fabryki w Polsce" tam jest od zaj🤬ia takich "perełek" Polskich inżynierów/specjalistów nie dość że p🤬lą jak debile, robią w c🤬ja przed kamerą to jeszcze w labolatorium nap🤬lają fiolkami tak jakby mieszali kociołek panoramixa dla pracowników na przerwę obiadową.
Najlepiej się ogląda takie programy ze swojego środowiska pracy. Terminal kontenerowy BCT w Gdyni na TVN turbo to jakaś totalna kpina

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Znaleźli jelenia który nie spieprzył sprzed kamery, to dali mu sprzęt którym nic nie popsuje.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Sinan napisał/a:
Polecam obejrzeć "Fabryki w Polsce" tam jest od zaj🤬ia takich "perełek" Polskich inżynierów/specjalistów nie dość że p🤬lą jak debile, robią w c🤬ja przed kamerą to jeszcze w labolatorium nap🤬lają fiolkami tak jakby mieszali kociołek panoramixa dla pracowników na przerwę obiadową.
Masz jakieś konkretne perełki?