Świętowanie chrztu Jezusa Chrystusa w wykonaniu Rosjan wraz z ich dziećmi. Jeszcze nikomu trochę chłodku nie zaszkodziło.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
Po pierwsze to nie Rosja, tylko Estonia- miasteczko Mustvee. Też tam byłem i faktem jest, że prawosławni biorą kąpiel w tej wodzie bez względu na wiek, płeć i porę roku. I co, łyso wam z tą "Rosją jako stan umysłu"? Żenujące.
te androgenius dzieki za wyklad!!! szczepienia obowiazkowe nie zmienily sie!!! po czesci mowisz prawde ale bardziej to chodzi o tryb zycia i brak ruchu sprawia ze organizm jest slaby!!! dieta i brak ruchu a zapewniam cie ze dodatkowe szczepionki poza tymi ktore ty i ja przyjelismy stosuje maximum 15%! teraz ludzie zadko kiedy szczepia obowiazkowe chetnie dzieciakom robia! wiem bo pracowalem w branzy!!!!
Jeśli myślicie, że parę chlupnięć wzmocni organizm do gratuluje pomyślunku
Aby były tego jakieś efekty to raz musiał by tam troszkę popływać, dwa musiało być to codzienną rutyną. Hehe Ruskie bawią się w Spartan.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie