Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Przed pierwszym meczem euro2012 we Wrocławiu, przyjezdni kibice z Rosji, chodzili po wrocławskich ulicach z zakazanym w Polsce symbolem sierpa i młota na flagach.
12 czerwca natomiast, Ruscy przyjadą do Warszawy, aby zrobić tu sobie swój marsz i najprawdopodobniej podobnych symboli w Stolicy również nie zabraknie. Władze nie mają nic przeciwko temu...

Tymczasem polskie środowiska narodowe, planują przywitać "gości" w mniej tolerancyjny sposób.

Szykuje się ciekawy, pełen wrażeń dzień
Zgłoś
A................1 2012-06-09, 2:22
ten żołnierzyk dobrze ją tam obracał
Zgłoś
p................3 2012-06-09, 3:55
Tych wszystkich Polaków, którzy wyjdą 12 czerwca robić chryję przeciwko ruskim powinno się wywieźć do magazynu i pałować. Jak się wam ten znak nie podoba to dlaczego zamierzacie się stawić w miejscu, gdzie będzie nagromadzenie tej tematyki.

Ja nie mam nic przeciwko paradom gejów, feministek, narodowców, ruskich, hitlerowców itd. Dana grupa powinna mieć zapewnione bezpieczeństwo, brak kontrmanifestacji w tym samym momencie i powinna zapłacić miastu za zgodę do manifestacji+zapewnienie bezpieczeństwa+ewentualne zamknięcie ulicy. Tyle by było w praworządnym kraju i już.

Nie róbcie gnoju, bo jesteśmy gospodarzami i tak jak ich postawa świadczy o nich, tak nasza postawa o nas.
Zgłoś
D................o 2012-06-09, 5:45
ehhh , macie problemy Humaniści p🤬leni
Zgłoś
H................8 2012-06-09, 8:05 11
Na meczu z Czechami:

Ponadto sporo się dzieje pod względem kibolskim w kraju [nie mówię o meczach] - CSKA Moskwa zaiste miło wspomina spotkanie z komitetem powitalnym w Łodzi [2 ruskich ciężkie KO]

Natomiast Angole [Stoke City] którzy w Krakowie poczuli się zbyt mocni zostali szybko sprowadzeni na Ziemię. [3 KO synów Albionu]
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-06-09, 9:30 5
Po c🤬j z nim dyskutuje....zobaczył rusków to sk🤬iel w mundurk🤬ie się wystraszył.
Ja p🤬lę ileż trzeba poświęcić upokorzenia, "wyrozumiałości" dla strony rosyjskiej aby nie doszło do politycznych zamieszek. Jakby doszło do jakieś sprzeczki to i tak nasz Prezydent Ziemniak z Rudym powsadzali by naszych z polską flagą do pierdla niż rosyjskich pederastów.

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
O................r 2012-06-09, 9:52 2
moonset napisał/a:

Ja nie mam nic przeciwko paradom gejów, feministek, narodowców, ruskich, hitlerowców itd. Dana grupa powinna mieć zapewnione bezpieczeństwo, brak kontrmanifestacji w tym samym momencie i powinna zapłacić miastu za zgodę do manifestacji+zapewnienie bezpieczeństwa+ewentualne zamknięcie ulicy. Tyle by było w praworządnym kraju i już.

Mylisz się. O ile każdy może mieć poglądy jakie chce - może nienawidzić Żydów, Rumunów Polaków i życzyć im śmierci, o tyle propagowanie takich poglądów w przestrzenni publicznej powinno być zakazane. Propagowanie takich rzeczy powoduje że rozprzestrzenia się to jak zaraz i później banda idiotów maszeruje z sierpem i młotem.
Zgłoś
owek 2012-06-09, 10:40 1
Przecież każdy z nich wie co sie działo w tej części Europy 20 lat temu i k🤬a nie ma c🤬ja nikt mi tu nie będzie biegał z czerwoną flagą, sierpem i młotem po stolicy. Oni sobie doskonale z tego zdają sprawę jakie to moze budzić tutaj emocje.

Powinni dostać instrukcje że nikt im tutaj nie zapewnia bezpieczeństwa za propagowanie komunistycznych symboli.
Zgłoś
e................n 2012-06-09, 10:44 3
Nie są u siebie, więc powinni się dostosowac do nas, a nie my do nich. Więc sierp i młot nie są na miejscu, jak sie nie podoba niech "uciekają niezwłocznie" do swojego kraju. Jestesmy u siebie i to my mówimy co wolno, a co nie... Proste.
Zgłoś
hornywojtek18 2012-06-09, 10:51
k🤬a też mi chorąży

podpis użytkownika

bleeeeeeee...
Zgłoś
EdmundKemper 2012-06-09, 10:51 5
Środowiska kibolskie, faszystowskie, nazistowskie etc. powinny połączyć swoje siły 12 czerwca i zrobić taki wjazd w tą paradę żeby im się raz na zawsze odechciało wpychać komunizm na Zachód.
Zgłoś
Phallucifer 2012-06-09, 10:54 2
Jedno tylko mam pytanie, czy obywatele Rosyjskiej Federacji podchodzili do Was i mowili, ze" komuna ok" ? Samo korzystanie z symbolu jest do wybronienia w dwoch zdaniach. Natomiast akcje sprzeciwu, korzystanie z symboliki "PW"(chawal bohaterom) jest nawolywaniem do nienawisci i wy sie cieszcie, ze nie ma w polskiej policji madrej glowy, ktora ta sprawa byk sie zajela. Nie jestem zwolennikiem Rosjan, czy Niemcow - jak zapewne waska intelektulanie, grupa czytajacych pomysli, po prostu mysle zdroworozsadkowo. To jest dla picu, zwyczajnej frajdy, a nie po to by kogos obrazic.NIestety mentalnosc polactwa nie zmienila sie od opisywanej przez Gombrowicza

podpis użytkownika

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
C................d 2012-06-09, 11:09
Jest taka sprawa że jeśli Polski kibic,tudzież turysta wyciągnąłby Polską flagę na placu czerwonym to niezależnie od wieku,płci etc dostałby wp🤬l przy oklaskach tamtejszej milicji.
Prawda jest taka że rząd nadstawia dupy ,każdą porażkę dyplomatyczną jak chociażby Obama,ta żydówka której nazwiska nie chce nawet znać jest w stanie przekuć w nie wątpliwy sukces MSZ,oczywiście przy heroicznych staraniach telewizji.
Nie popieram żadnej opcji politycznej dostępnej na scenie ale myślenie nie boli,nie wszystko a raczej prawie nic co leci wieczorem w faktach czy innych programach jest prawdą...
Zgłoś
b................a 2012-06-09, 11:12
c🤬j z tego ze mnie to denerwuje, bardziej mnie to zasmuciło mam nadzieje że kiedys Polska znów będzie silna
Zgłoś
c................e 2012-06-09, 11:21 9
@surkan
Kod:
Kolejna prowokacja ciemnogrodu prawicowego którzy są jeszcze większym niebezpieczeństwem dla wolności.

Skonczylem budownictwo na pwr, teraz zajmuje sie teoria kwantow. Jestem prawicowcem, ale jeszcze bardziej narodowcem (wiec narodowy socjalizm przeboleje). I ty smieciu nazywasz mnie i doktorow / profesorow podazajacych tym nurtem, ciemnogrodem? Ludzie twojej mentalnosci sprawuja rzady w tym biednym kraju od wejscia Stalina. To oni zrujnowali nasze panstwo, zrownali honor z ziemia, oszczali tozsamosc narodowa i podzielili narod na 3 obozy, wiec jak dla mnie, to kazdy naiwny gogus wierzacy w postepowosc i dazenie do rownosci i ultratolerancji nalezy do ciemnogrodu (cos jak naiwna 14 latka stwierdzajaca, ze jej starzy nie wiedza nic o zyciu). Ja cos soba reprezentuje i moje poglady podziela wiele wyksztalconych osob, a ty? Kim ty wogole jestes pajacu? Absolwentem asp? Wstyd mi, ze takie 0 smie nazywac sie Polakiem.

PS, panie wyksztalcony z wielkiego miasta, jasnogrodzki. Prawica to cos innego niz ruch narodowy. Wpisz w yt prawica a lewica, z pewnoscia szybko znajdziesz definicje tych zwrotow. Odnosza sie do gospodarki, ty zas jako przedstawiciel wspolczesnego oswiecenie o tym nie slyszales. Wstyd.
Zgłoś
S................s 2012-06-09, 11:22
nie dać ruskom pluć sobie w twarz tak jak to robią te k🤬y służalskie z rządu!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie