Przed pierwszym meczem euro2012 we Wrocławiu, przyjezdni kibice z Rosji, chodzili po wrocławskich ulicach z zakazanym w Polsce symbolem sierpa i młota na flagach.
12 czerwca natomiast, Ruscy przyjadą do Warszawy, aby zrobić tu sobie swój marsz i najprawdopodobniej podobnych symboli w Stolicy również nie zabraknie. Władze nie mają nic przeciwko temu...
Tymczasem polskie środowiska narodowe, planują przywitać "gości" w mniej tolerancyjny sposób.
Szykuje się ciekawy, pełen wrażeń dzień
C................1
2012-06-08, 23:06
J🤬e rosyjskie psy, k🤬y sobie za dużo pozwalają. P🤬lnąć atomówkę na rosje.
Wojnę czas zacząć
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Niech im Polacy wp🤬lą tak solidnie. Rosyjskie k🤬y.
Poj🤬o Was?? K🤬a na h🤬j powiększać to dno...
W Polsce symbol Sierpa i młota nie jest zakazany radze zapoznać się z przepisami a nie pisać głupoty.
Kto propaguje ustrój totalitarny. Noszenie flagi, koszulki itp z tym znakiem nie jest zakazane było ostatnio o tym.
A niech se k🤬a machają czym chcą....
@up ale po co komu ta wiedza przecież lepiej się wypowiedzieć nie mając zielonego pojęcia:D Ale racja nie powinno tego tam być bo jest to po prostu nie smaczne.
Surkan napisał/a:
W Polsce symbol Sierpa i młota nie jest zakazany radze zapoznać się z przepisami a nie pisać głupoty.
Kto propaguje ustrój totalitarny. Noszenie flagi, koszulki itp z tym znakiem nie jest zakazane było ostatnio o tym.
Jak dla mnie chodzenie z taką flagą, wykrzykiwanie komunistycznych haseł, szczególnie w dniu, gdy na mieście są tysiące osób, zdecydowanie jest propagowaniem...
P🤬lenie o Szopenie - te symbole o ktorych gadacie NIE są zabronione w PL
ps: co nie zmienia to faktu, ze ruscy powinni dostać wp🤬l
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
r................o
2012-06-08, 23:23
ruscy wp🤬l. bul komoruski i chyzy ruj tez. za sluzalstwo wobec ruskich.
"W 2011 r. Trybunał Konstytucyjny, po skardze SLD, wykreślił z Kk kolejne zdanie z tego paragrafu: że karze podlega też treść "będąca nośnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej". Paragraf trzeci zaznacza, że nie jest przestępstwem dokonanie takiego czynu "w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej".
I bardzo dobrze. narzucanie swego przekonania innej osobie to tez chory "ustrój" dlatego jestem za tym by każdy mógł nosić to co chce zwłaszcza że Rosjanie się z tym znakiem utożsamiają.
To tak samo jak wyjechali by nasi kibice do innego państwa i zakazane było noszenie tam symbolu białego orła.
Kolejna prowokacja ciemnogrodu prawicowego którzy są jeszcze większym niebezpieczeństwem dla wolności.
o................i
2012-06-08, 23:24
Gdyby Rosja była najgorsza w grupie to połowa hejterów byłaby obojętna. Jako że jest lepsza technicznie od naszej "reprezentacji" (epitety pominę, ale jak grali w meczu otwarcia widział każdy) i ją zmasakruje na boisku to jedyny sposób w jaki możemy się na Rosjanach odegrać to spuszczenie im wp🤬l - wygrać musimy bo jest nas więcej.
Punkt widzenia zależy tylko od punktu siedzenia - jakoś inne narody paradujące z flagami nie budzą takich skrajnych emocji tylko Rosjanie - narodowa zazdrość ?
Żal mi Was gimbusy.
gazo77 napisał/a:
Jak dla mnie chodzenie z taką flagą, wykrzykiwanie komunistycznych haseł, szczególnie w dniu, gdy na mieście są tysiące osób, zdecydowanie jest propagowaniem...
haseł komunistycznych nie krzyczeli nie wymyślaj. A swoją działalność podciągną pod działalność artystyczna i Policja i żandarmeria może im skoczyć..
Poczekajmy aż Niemcy przyjadą z flagami ze swastykami...wtedy pewnie będą interweniować
podpis użytkownika
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!