👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ja się ciesze, że za mojego dzieciństwa prawie nikt nie miał kamery...

enerpeka napisał/a:
no i co tutaj takiego jest, że postanowiłeś to umieścić na sadolu??
pyta osoba, która zamieściła 15 tematów na sadolu (11 było, 2 suchary i 2 kawały)
a w tym takie rodzynki jak:
sadol.pl/typowy-moderator-portalowy-vt82274.htm
sadol.pl/dlaczego-kaczynski-nie-lubi-malysza-vt84388.htm
oraz filmik z tańczącym grubasem w obcisłym stroju

ooooooo- pener się uaktywnił- mod sadistica hahah- żal mi ciebie, znajomi(o ile takowych posiadasz) wiedzą kim jesteś w sieci??!!hahahahaha
enerpeka napisał/a:
ooooooo- pener się uaktywnił- mod sadistica hahah- żal mi ciebie, znajomi(o ile takowych posiadasz) wiedzą kim jesteś w sieci??!!hahahahaha
nie mam znajomych, jestem nołlajfem

jak masz jeszcze jakieś problemy to pisz na pw i nie zaśmiecaj tematu durnymi postami

Moja babka ma dywan na ścianie, ale dalej nie pojmuje, po co...
Myślałem że przynajmniej sklepią młodemu pampersa za podłażenie pod łokieć, a tu nic... Przykro mi!

enerpeka napisał/a:
...pewnie twoja babcia z białego stoku(nie obrażając jej) ...
z Białegostoku kacapie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie