W Rosji śmieją się z grawitacji, to oni tańczą na ścianie, nawet mały odlatywał i przyj🤬 głową w stół.
Jak ja się ciesze, że za mojego dzieciństwa prawie nikt nie miał kamery...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
no i co tutaj takiego jest, że postanowiłeś to umieścić na sadolu??
ludzie się bawią- w przeciwieństwie do ciebie internetowy nołlajfie- a że mają dywan na ścianie- c🤬j z tym, pewnie twoja babcia z białego stoku(nie obrażając jej) ma westfalię w kuchni i koraliki albo firanki w drzwiach i dodatkowo lepy na muchy więc zbastuj k🤬a. gość był na tyle ogarnięty, że od razu wziął dzieciaka na ręce i chciał uspokoić. ruscy nie p🤬lą się, że jest bieda- always melanż!!!
ludzie się bawią- w przeciwieństwie do ciebie internetowy nołlajfie- a że mają dywan na ścianie- c🤬j z tym, pewnie twoja babcia z białego stoku(nie obrażając jej) ma westfalię w kuchni i koraliki albo firanki w drzwiach i dodatkowo lepy na muchy więc zbastuj k🤬a. gość był na tyle ogarnięty, że od razu wziął dzieciaka na ręce i chciał uspokoić. ruscy nie p🤬lą się, że jest bieda- always melanż!!!
jest muza jest wóda jest bachor impreza przednia
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
enerpeka napisał/a:
no i co tutaj takiego jest, że postanowiłeś to umieścić na sadolu??
pyta osoba, która zamieściła 15 tematów na sadolu (11 było, 2 suchary i 2 kawały)
a w tym takie rodzynki jak:
sadistic.pl/typowy-moderator-portalowy-vt82274.htm
sadistic.pl/dlaczego-kaczynski-nie-lubi-malysza-vt84388.htm
oraz filmik z tańczącym grubasem w obcisłym stroju

ooooooo- pener się uaktywnił- mod sadistica hahah- żal mi ciebie, znajomi(o ile takowych posiadasz) wiedzą kim jesteś w sieci??!!hahahahaha
enerpeka napisał/a:
ooooooo- pener się uaktywnił- mod sadistica hahah- żal mi ciebie, znajomi(o ile takowych posiadasz) wiedzą kim jesteś w sieci??!!hahahahaha
nie mam znajomych, jestem nołlajfem

jak masz jeszcze jakieś problemy to pisz na pw i nie zaśmiecaj tematu durnymi postami

Moja babka ma dywan na ścianie, ale dalej nie pojmuje, po co...
Ale chodzi tu o to że małe dzieci chleją z rodzicami tak ?
podpis użytkownika

Myślałem że przynajmniej sklepią młodemu pampersa za podłażenie pod łokieć, a tu nic... Przykro mi!

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
enerpeka napisał/a:
...pewnie twoja babcia z białego stoku(nie obrażając jej) ...
z Białegostoku kacapie.