koniec cwaniakowania[video][/video]
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
zbyszko z lublina napisał/a:
nie rozumie po radziecku
Rosyjski i Radziecki to dwa inne słowa- tak jak Rosyjski pochodzi od Rosji, tak Radziecki (tudzież Sowiecki) od słowa Rada (совет). Taka ciekawostka na przyszłość. Pozdrawiam.
Zapomniałem: совет fon. sowjet
Dlatego właśnie jestem za powszechnym prawem do posiadania broni.
dobry film. Polecam sadolom ''Ladunek 200'' mi sie spodobal, wam tez powinien.
Główny aktor tej scenki zginął w dosyć nieoczekiwany sposób.
Cytując wikipedie:
Zaginął 20 sierpnia 2002 r. w Osetii Północnej podczas kręcenia filmu Łącznik w Przełęczy Karmadońskiej na skutek zejścia lawiny. Ze zboczy oderwał się lodowiec i zsunął się 33 km w dół wąwozu. Tragedia wydarzyła się już po drugim dniu pracy na planie. Ciała Siergieja Bodrowa nigdy nie odnaleziono. Miał żonę Swietłanę oraz dwójkę dzieci. Śmierć bożyszcza młodego pokolenia została uznana przez Rosjan za najważniejsze wydarzenie 2002 r. po ataku terrorystycznym na Dubrowce, gdzie zginęło 165 osób.
Cytując wikipedie:
Zaginął 20 sierpnia 2002 r. w Osetii Północnej podczas kręcenia filmu Łącznik w Przełęczy Karmadońskiej na skutek zejścia lawiny. Ze zboczy oderwał się lodowiec i zsunął się 33 km w dół wąwozu. Tragedia wydarzyła się już po drugim dniu pracy na planie. Ciała Siergieja Bodrowa nigdy nie odnaleziono. Miał żonę Swietłanę oraz dwójkę dzieci. Śmierć bożyszcza młodego pokolenia została uznana przez Rosjan za najważniejsze wydarzenie 2002 r. po ataku terrorystycznym na Dubrowce, gdzie zginęło 165 osób.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie