📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Dziwne. Myślałem, że u nich drzwi do samochodu otwiera się za pomocą łomu lub młotka..

@okar19
poszperaj w necie to nie będziesz takich głupot wypisywał jak "Rosyjska myśl techniczna" bo takie bajery w taksówkach się montuje od kilkunastu lat ^^
poszperaj w necie to nie będziesz takich głupot wypisywał jak "Rosyjska myśl techniczna" bo takie bajery w taksówkach się montuje od kilkunastu lat ^^

montują to raczej troszkę bogatsi użytkownicy golfów, którzy chcą mieć drzwi bez klamek.
Swoją drogą to dość proste do wykonania, ale na pewno trzeba się przyłożyć, żeby w miejsce klamki nie było kartki samoprzylepnej.
Swoją drogą to dość proste do wykonania, ale na pewno trzeba się przyłożyć, żeby w miejsce klamki nie było kartki samoprzylepnej.
Z zamka wystaje drucik, w środku siedzi 'otwieracz' w postaci drugiego ruska i działa!
Wot kakaja technika!
Wot kakaja technika!

też takie miałem w maluchu, wystarczyło mocniej kopnąć i się automagicznie otwierały.

żeby to zadziałało potrzebny jest odpowiedni stopnień nasycenia krwi alkoholem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie