"Dywan na ścianie to będziesz miał jak Ci się karton na wietrze przewróci, to są KILIMY "
Jak leżą na podłodze to dywany, a juz jak na ścianie to klimy. Jeden c🤬j, wieś to wieś.
Jak leżą na podłodze to dywany, a juz jak na ścianie to klimy. Jeden c🤬j, wieś to wieś.
Żeby się ruskim znowu Polacy pod zabór pchali bo ich unia "okrada". Ten obrazek jak i inne dotyczące Rosji to tak jak to zostało nazwane: propaganda. Zresztą widzieliście jak wygląda przeciętny filmik z tego kraju.
Z dwojga złego wolę jednak Rosję.
Fakt, to dzicz...ale smutne jest to, że ta dzicz jest bardziej cywilizowana od Zachodu.
Żałuję, że u nas nie rządzi taki Putin. Nie chodzi mi naturalnie o agenta KGB, tylko o typ gościa. Silny przywódca, broni swoich, nie da sobie w kaszę dmuchać.
Jak w Rosji jest zakaz parad pedałów, to znaczy, że jest ZAKAZ! A nie, że "niby, ale możecie iść, nic sie nie stanie". Zakaz to zakaz. Pójdziecie mimo zakazu - wp🤬lą wam skinheadzi, a potem policja.
Dziki i sowiecki, ale w niektórych dziedzinach porządny kraj.
Fakt, to dzicz...ale smutne jest to, że ta dzicz jest bardziej cywilizowana od Zachodu.
Żałuję, że u nas nie rządzi taki Putin. Nie chodzi mi naturalnie o agenta KGB, tylko o typ gościa. Silny przywódca, broni swoich, nie da sobie w kaszę dmuchać.
Jak w Rosji jest zakaz parad pedałów, to znaczy, że jest ZAKAZ! A nie, że "niby, ale możecie iść, nic sie nie stanie". Zakaz to zakaz. Pójdziecie mimo zakazu - wp🤬lą wam skinheadzi, a potem policja.
Dziki i sowiecki, ale w niektórych dziedzinach porządny kraj.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell

Jak wolałbym żyć dobrze z ruskimi niż lizać dupę unijnym k🤬om i pedałom. Dlaczego wbrew pozorom jak byśmy mieli normalnych polityków to z Rosją można niezłe interesy kręcić mają chłonny rynek który wiele przyjmie, za to Unia narzuca na nas limity produkcyjne dzięki czemu chronią swój rynek przed polską zdrową żywnością
( w Polsce są 4 razy mniejsze normy dotyczące oprysków jak i nawozów sztucznych itp.) bo dbają o swoich rolników. Za to jak weźmie się zestawienie ile musimy wpłacać do Unii kasy wychodzi na to, że zyskujemy 20% od nich no to jaki c🤬j się to opłaca ?
Do tego pod względem militarnym jesteśmy nikim, zapomniałem należymy do ONZ oraz trzymamy z USA. Tyle lat tym grubym k🤬ą politycy liżą dupę, a wizy jak były tak są i będą nie wiem na c🤬j z nimi trzymać jak ani ONZ czy USA nam nie pomogło i nie pomoże
Cała zachodnia Europa ma nas w dupie więc powinniśmy trzymać z swoimi Słowianami a nie k🤬a trzymać z pedalstwem itp. niby taka piękna ta zachodnia Europa itp. a oddają swoje kraje kobiety i dobra brudasom itp.
Wyzywacie Putina od złego człowieka i dyktatora bo tak mówi wam TV a tak serio mało kto chyba wie jak on j🤬y dźwignął Rosję ? pl.wikipedia.org/wiki/Putin

Do tego pod względem militarnym jesteśmy nikim, zapomniałem należymy do ONZ oraz trzymamy z USA. Tyle lat tym grubym k🤬ą politycy liżą dupę, a wizy jak były tak są i będą nie wiem na c🤬j z nimi trzymać jak ani ONZ czy USA nam nie pomogło i nie pomoże

Wyzywacie Putina od złego człowieka i dyktatora bo tak mówi wam TV a tak serio mało kto chyba wie jak on j🤬y dźwignął Rosję ? pl.wikipedia.org/wiki/Putin
Hmm, okay, homo-flaga, całujący się mężczyźni.. Hitler? Tzn, że pan Stalin był lepszy? To znaczy, że Hitler wpuszczał do siebie c🤬tych? To znaczy, że Hitler wspierał Ż🤬dów? Ktoś, kto komponował tą rycinę, nie zna się na dobrej propagandzie, bowiem przez ten dość istotny element, nie mieści się ona w jakiejkolwiek polityczno-merytorycznej ramie.
podpis użytkownika
Vanitas vanitatum et omnia c🤬j ci w dupe.
Suwerenna Polska utrzymująca świetne stosunki polityczne z Rosją Ukrainą i Białorusią to mi się marzy! A nie pedalstwo z zachodu!
Ot k🤬a czasy. Polakom marzy się wpadnięcie w objęcia Rosji. Przecież ta Unia taka zła, pedalstwo, eurokołchoz itp po prostu dymają nas niemiłosiernie... A czy przypadkiem to nie dzięki Unii taki Bongman może legalnie robić za cz🤬cha w UK? Czy przypadkiem to nie dzięki Unii inwestujemy swoje pieniądze m.in. w infrastrukturę, które w innym przypadku rozpłynęłyby się w budżecie?
Unia zła, Putin dobry, bo nie pozwala na parady gejów... C🤬j w Politkowską, w Chodorkowskiego, w Litwinienkę, w Bierezowskiego, bo Rosja to taki piękny wolny kraj!!! Idioci
Unia zła, Putin dobry, bo nie pozwala na parady gejów... C🤬j w Politkowską, w Chodorkowskiego, w Litwinienkę, w Bierezowskiego, bo Rosja to taki piękny wolny kraj!!! Idioci
@up widzę, że propaganda o tym jaka to Rosja zła jak zamykają do wiezień za nic itp... działa bardzo dobrze, brawao zachód!

I jak widzę "ekspertów" od Rosji to aż mną trzęsie. No dobra bando pop🤬lonych dzieci, a może chcecie bezprawie... Mimo, że unia to jedna wielka c🤬jnia to i tak wolę to niż lizać dupę czemuś co tylko z pozoru nie jest już komunistyczne. Zmienilibyście zdanie gdyby kogoś z waszej rodziny tam zabili i c🤬ja by z tym zrobili i co k🤬a wtedy hę? Tam kto ma kasę ten ma władze, tutaj jest nawet podobnie, ale nie tak jak w tej dziczy... No dobrze teraz pedalstwo itd.. Powiedzcie czy po prostu nie można mieć na ich wyj🤬e i na te ich protesty, czy musimy być aż taką utopią której wszystko przeszkadza, a może po prostu każdy bierze przykład z "porządnego" człowieka któremu wszystko już przeszkadza. Nie bronie teraz homosiów, chyba że k🤬a tutaj wszyscy mają jakiś uszczerbek analny i ból dupy z powodu innej orientacji niż hetero, po prostu lepiej mieć wyj🤬e niż tylko pokazywać jakim to się jest idiotą. I tak wiadomo, że unia to banda złodziei, ale podobnie byłoby z Ruskimi, a nawet gorzej bo byśmy ssali pałki czerwonej szarańczy, z resztą z eu jest tak samo.. Prawda jest taka, że mamy c🤬jowe położenie naszego kraju, a trzeba było może do Hitlera w 1934 się przyłączyć i raz na zawsze zniszczyć Ruską plagę, aneksja i w c🤬j po problemie, choć Hitler mordował też polaków.. A raczej wydawał rozkazy, to też wytępiał ż🤬dów, choć samą tą wypowiedzą teraz podpieram nasz stereotyp bo nic nam nigdy k🤬a się nie podoba.

Ach ta wspaniała Rosja, w której jest najwyższy (chyba na świecie) odsetek młodocianych samobójców...

Jedno i drugie tak samo złe i tak samo nas by niszczy i by niszczyło, podziwiam niektórych, że chcieli by być pod zaborami chyba... Z tego wynika, że tak. Chcielibyście, propaganda rzeczywiście potrafi zmienić człowieka w maszynę.

Jak czytam nie które komentarze to mam wrażenie że z sadola korzystają albo dzieci albo idioci
Ja napisałem tylko że z punktu militarnego i ekonomicznego bardziej nam się opłaca trzymanie z Rosją, a nie wcielenie do federacji a to różnica, bo obecni politycy trzymają c🤬j wie z kim bo każdy ich wyr🤬a i nie ważne kto rządzi
Co do unii niech eksperci pochwalą się do jakich c🤬jowych traktatów i zobowiązań zmusiła Unia Polskę bo chyba mało wiecie, Rosja pewnie nie byłaby wcale lepsza ale chodzi mi o nieudolność polityków bo tak naprawdę mało co zostało do wyprzedania i co później ?
Niemcy nie są tacy fajni jak co nie którym się wydaje, zapraszam do wyjazdu do Holandii Belgii itp. Porozmawiajcie z tamtymi ludźmi oni bronią się przed niemcami i ich kasą czemu ? Bo mówią, że niemcy to k🤬y które chcą inwestować kasę pod przykrywką niby współpracy a po krótkim czasie chcą rządzić i podporządkowywać kraj pod niemiecką gospodarkę
UK wiesz i bez Unii ludzie pracowali, tyle że hołota c🤬cka itp. nie mogła się rozprzestrzeniać tak swobodnie
Mi się marzy niezależny kraj z własną polityką i politykami którzy wiedzą czego chcą i potrafią o to walczyć, a na przykładzie PISu i jego koalicji k🤬y zgadać się nie mogli i trzeba było rozwiązać rząd, natomiast PO które miało być lekarstwem okazało się taką samą zarazą. Przykład kochana pani prezydent miasta W jak zobaczyła ze jej się grunt pali pod nogami to magicznym sposobem obnizyła koszty budowy drogi o 3/4 czyli zaoszczędziła 150 milionów
I ja się pytam jak k🤬a ? Normalny kraj już by ją posadził w celi z jakimś zwyrolem za takie przekręty, ale nie w polsce
W pisie rozumiem 10 kwietnia 2010 wielka tragedia jak by nie patrzeć ale do c🤬ja po c🤬j to ciągnąć ? No i te k🤬a symy od 150 tysięcy do sporo ponad 200 tysięcy na łebka ? No k🤬a czy ktoś w tym kraju dostaje takie sumy za ojca, matke, żonę dziecko meża ?
No kto normalny pakuje najwazzniejszych ludzzi w kraju do jednego samolotu przecież to się aż prosi o zestrzelenie
Na to kasa jest, na budynki zusu srusu i innych kurewskich złodziei jest kasa, na j🤬e ciasta kawe i inne pierdoły kasa jest, na opłacenia prywatnych limuzyn, paliwa, ochrony, prywatnych samolotów, zarcia polityków, hoteli itp itd. Na to wszystko kasa jest, na j🤬a biurokrację które wzrosła też jest kasa, na kurewsko wielkie premie dla rzadzacych jest kasa, do tego te k🤬y nie raz otwarcie się żala że mało zarabiają itp, na ich biura poselskie jest kasa. Na utrzymanie bezprawia durnych służb miejskich, oraz całej bandy komuchów złodzieji i bandytów na to wszystko jest kasa
Społeczeństwo ma to w DUPIE dlaczego bo jest BOGATE I ZYJE SIE LEPIEJ bo przeciez kazdym normalnym cywilizowanym społeczeństwie ludzi myślących już dawno by był zrobiony porządek
Gdyby było inaczej, rzadzących jest 460 a nas kilka milionów wiec kto kogo powinien się bać ?
Przykładów jest wiele i można wymieniać i wymieniac pokolei na każdą partie co sp🤬oliła itp. Ale ludzie szybko zzapominają i zzamiast głosowac na coś nowego albo obalić to w c🤬j i stworzyć państwo od nowa to oni wolą tolerować to co jest bo widocznie jest im ardzo dobrze i nie narzekają na brak kasy pracy itp

Niemcy nie są tacy fajni jak co nie którym się wydaje, zapraszam do wyjazdu do Holandii Belgii itp. Porozmawiajcie z tamtymi ludźmi oni bronią się przed niemcami i ich kasą czemu ? Bo mówią, że niemcy to k🤬y które chcą inwestować kasę pod przykrywką niby współpracy a po krótkim czasie chcą rządzić i podporządkowywać kraj pod niemiecką gospodarkę

Mi się marzy niezależny kraj z własną polityką i politykami którzy wiedzą czego chcą i potrafią o to walczyć, a na przykładzie PISu i jego koalicji k🤬y zgadać się nie mogli i trzeba było rozwiązać rząd, natomiast PO które miało być lekarstwem okazało się taką samą zarazą. Przykład kochana pani prezydent miasta W jak zobaczyła ze jej się grunt pali pod nogami to magicznym sposobem obnizyła koszty budowy drogi o 3/4 czyli zaoszczędziła 150 milionów

No kto normalny pakuje najwazzniejszych ludzzi w kraju do jednego samolotu przecież to się aż prosi o zestrzelenie

Na to kasa jest, na budynki zusu srusu i innych kurewskich złodziei jest kasa, na j🤬e ciasta kawe i inne pierdoły kasa jest, na opłacenia prywatnych limuzyn, paliwa, ochrony, prywatnych samolotów, zarcia polityków, hoteli itp itd. Na to wszystko kasa jest, na j🤬a biurokrację które wzrosła też jest kasa, na kurewsko wielkie premie dla rzadzacych jest kasa, do tego te k🤬y nie raz otwarcie się żala że mało zarabiają itp, na ich biura poselskie jest kasa. Na utrzymanie bezprawia durnych służb miejskich, oraz całej bandy komuchów złodzieji i bandytów na to wszystko jest kasa

Społeczeństwo ma to w DUPIE dlaczego bo jest BOGATE I ZYJE SIE LEPIEJ bo przeciez kazdym normalnym cywilizowanym społeczeństwie ludzi myślących już dawno by był zrobiony porządek

Przykładów jest wiele i można wymieniać i wymieniac pokolei na każdą partie co sp🤬oliła itp. Ale ludzie szybko zzapominają i zzamiast głosowac na coś nowego albo obalić to w c🤬j i stworzyć państwo od nowa to oni wolą tolerować to co jest bo widocznie jest im ardzo dobrze i nie narzekają na brak kasy pracy itp
hahaha, UE narkotyki - a gdzie się wp🤬la najwięcej dezomorfiny? w Ruslandii... ten artysta to jakiś z🤬b, mysli, że ludzie dadzą się nabrać. Hitler? gdyby nie bardzo mroźna Zima, dziadek Stalin ssałby k🤬sa pod stołem - jest historia, jak zadzwonił do Hitlera i błagał go, by nie napadał na ZSRR, a w zamian obiecał wybić wszystkich Ż🤬dów w Rosji - oznacza to jedno, był wielką cipą, bezwzględną, ale cipą.