📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

Dla tych co prawa strona obrazka lepsza. Pakować torby i wio na emigrację do Rosji. Droga wolna nie wiem co tu jeszcze robicie.

Mimo wszystko, Rosja kojarzy mi się z syfem, brudem i biedą, a szczególnie z komunistycznymi wioskami gdzie nie ma telewizji, a nieraz nawet kanalizacji.
Co tam Rosja. Do 2050 zaludnią ich Chińczycy i tyle z nich będzie. Mniej więcej się tak szacuje , że wtedy tylko połowa populacji obywateli Rosji będzie Rosjanami. Skończą jak wszyscy biali. Zachód zaludniony przez arabusów , a wschód przez Chinoli. Potem wielkie jebut atomowe i tylko karaluchy zostaną. Ot i wsjo.
Jacy Ruscy nie byli/nie są źli dla innych Państw, to jednak sprawy swojego kraju trzymają przy sobie a nie pozwalają innym Państwom włazić z buciorami do swojego domu i to jest chyba jedyna rzecz której zazdroszczę ruskom. Ale i tak życzę im śmierci.

Bociek napisał/a:
Dywan na ścianie to będziesz miał jak Ci się karton na wietrze przewróci, to są KILIMY
Zamilcz na wieki.
"Kilim - barwny, wzorzysty dywan dwustronny na ścianę lub podłogę".

Szkoda że tam jeszcze nie dorysowali jakiegoś fragment z wielkiego głodu na ukrainie..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie