👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Do końca byłem przekonany, że tam w środku jest jedno tak twarde, że się nie da rozbić na głowie...

@uszatok
Nie no spoko, bez spiny
nie odebrałem tego w formie żartu, bo jest tu sporo takich osób wypowiadających się w podobnym tonie, tylko nie koniecznie dla żartów. Ale skoro tak, to sorry.
A tak z ciekawości zapytam: ukończyłeś coś jeszcze poza gimnazjum?
Nie no spoko, bez spiny

A tak z ciekawości zapytam: ukończyłeś coś jeszcze poza gimnazjum?

@76200
Rozumiem Twoją reakcję, jest jak najbardziej prawidłowa.
Dla zaspokojenia Twojej ciekawości dodam, że ukończyłem także liceum ogólnokształcące i studiuję na AWF-ie.
Rozumiem Twoją reakcję, jest jak najbardziej prawidłowa.
Dla zaspokojenia Twojej ciekawości dodam, że ukończyłem także liceum ogólnokształcące i studiuję na AWF-ie.

W afryce by tak sie mogli kubkami lac, 6 kubków w zadnym nie ma wody
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie