👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
przy 2 milionach 142 tysiącach piw brak tego jednego musi zaboleć...
Już wiem co liczysz jak nie możesz zasnąć

Folur napisał/a:
dałbym piwo, ale że to od sralmana to nie dam.
Ja za to tobie dam

PentagramOdDiabła napisał/a:
Halman*
jak dla ciebie to Pan Halman...
Halman napisał/a:
przy 2 milionach 142 tysiącach piw brak tego jednego musi zaboleć...
Każdy ma jakiś cel w życiu, a ty wybrałeś ten najmniej znaczący dla każdego, brawo.
Halman napisał/a:
jak dla ciebie to Pan Halman...
xDDD powiało grozą. Będziesz pyszczyć to będę na złość w każdym materiale per Pani do ciebie i o tobie pisać przemądrzała p***0. Po reakcji widać, że poza tym forum to nie istniejesz. Weź się nie popłacz tylko xDDD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie