Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
Rosyjska wściekłość
konto usunięte • 2012-03-22, 23:48
Porządny dokument z 2006r przedstawiający walkę Rosjan z "obcokrajowcami"; polecam całość , u nas dzieje się to samo
cz.1

reszta w komentarzach

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzikiwaz 2012-03-22, 23:59 9
Nie wiem gdzie tak w jest w Polsce. U nas jak powiesz, że od murzyna możesz zarazić się HIV to jesteś rasista.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-23, 0:07 14
cz.2

cz.3

cz.4 (akcje z początku już ktoś kiedyś wstawiał)

Dzikiwaz napisał/a:

Nie wiem gdzie tak w jest w Polsce. U nas jak powiesz, że od murzyna możesz zarazić się HIV to jesteś rasista.

pisząc "u nas dzieje się to samo" miałem na myśli "obcokrajowców" zalewających nasz kraj, gdybym odnosił się do walki z nimi w sposób przedstawiony w dokumencie to na pewno nie zastosował bym emotikonki tylko

A co do twojej wypowiedzi to przyznaję rację, tylko szczerze mówiąc kładę lache na tępych ludzi nazywających mnie rasistą, za parę lat się obudzą jak zrobi nam się z kraju ZOO i najgłośniej będą krzyczeć STOP IMIGRANTOM
Zgłoś
BongMan 2012-03-23, 0:30 53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-23, 0:40 1
tak jak piszesz BongMan, niestety nic nie poradzimy na ciemnotę niektórych ludzi, teraz tolerancja jest w modzie
mam tylko nadzieję że filmik wyjdzie z poczekalni i dotrze do szerszej widowni
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-23, 7:32 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xterminatorx 2012-03-23, 8:52 4
Zgłoś
lukaszdzi 2012-03-23, 18:26 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-24, 11:17 5
Zgłoś
Doktór 2012-03-24, 16:10 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-24, 16:17
Zgłoś
Frontliner 2012-03-24, 16:51
Prędzej podam dłoń Niemcowi niż rusowi, bo bydło będzie bydłem.
Zgłoś
Badluck13 2012-03-24, 17:03
Dzikiwaz napisał/a:

To ty nie wiesz? Kolesiowi dupa przyprawiła rogi z Włochem czy Hiszpanem, więc on już czuje oddech "obcych" na swym karku.
Bidula siędzi w domu i sie boi. Przeklęci przyjezdni
Zgłoś
bakun93 2012-03-24, 17:07
1:47 ojciec Gracjana ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-24, 17:14
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem