👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pamiętam takie zimy w Polsce. Szkoda, że teraz max 3 tygodnie jest 10cm śniegu..

Za dzieciaka skok z dachu na fałdę śniegu, a lot wydawał się taki długi
.
Pierwsze próby z parasolem z szafy
.

Pierwsze próby z parasolem z szafy

gówno nie globalne ocieplenie przez ludzi, co by się nie działo dalej będzie się ocieplało, lodowce topniały i wody się podnosiły i to nie wina człowieka
@Red_Devil_1878, no wiesz, patrząc na twój nick to faktycznie za małolata mogłeś mieć zajebiste zimy, a i tak zazdraszczam 3 tygodnie 10cm śniegu hmmm.....
@Red_Devil_1878, no wiesz, patrząc na twój nick to faktycznie za małolata mogłeś mieć zajebiste zimy, a i tak zazdraszczam 3 tygodnie 10cm śniegu hmmm.....

Globalne ocieplenie... kto pamięta jak na majówkę nawaliło śniegiem? Pory roku się "przestawiają", no chyba że tak nam tu ociepliło że trzeba było ubierać kurtki zimowe na początku maja.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie