Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rosyjski komiks
Konto usunięte • 2013-03-19, 18:27
Buszowania po internetach ciąg dalszy...

No i się rozp🤬olił...

Rosyjski wymagany na poziomie ameby...

A dla niekumatych:
T90 mówi do Abramsa:
-Ej, Abrams!
-Co?
-Umiesz tak?

No i się rozp🤬olił...
Zgłoś
zły_skurwiel 2013-03-19, 21:44 3
Cytat:

Rosyjski wymagany na poziomie ameby...

O k🤬a, to teraz już nawet ruski musze znać, bo wstyd ? Autorze - kazałbym Ci sp🤬alać ale tego nie zrobie bo podobno nie można. Tak więc nie napisze Ci żebyś sp🤬alał.
Zgłoś
Gonczor 2013-03-19, 21:44 6
Dajcie sobie spokój. Widzicie, że tak się biedak zbulwersował, że nawet do końca doczytać nie mógł
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 21:45 14
Po najwyżej punktowanym komciu widać jak media zrobiły wam sieczkę z mózgu...
Dlaczego warto znać rosyjski? Przejedź przez pół Azji to się dowiesz.

a nie sory zapomniałem, że jesteś wielkim patriotą Polakiem i całe życie będziesz siedział w swej dziurze jęcząc w necie jak to jest c🤬jowo...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 21:45
Niektórzy sadole zalatują zapachem bólu dupy, że tak się wyrażę .
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 21:50 10
NafazowanyKoleś napisał/a:

"Rosyjski wymagany na poziomie ameby"

A dlaczego ja mam k🤬a znać nawet na tym poziomie ten język c🤬ju łabaty?

Nie uczyłem się go, gówno mnie on obchodzi a że mają te swoje poj🤬e litery to po to jesteś ty żeby to wytłumaczyć skoro chcesz wrzucać. Jak nie to nie wrzucaj z tym żałosnym tekstem "język wymagany" bo go k🤬a nie znam i znać nie będę.

I jebie mnie jaki to jest poziom, ja sobie k🤬a nie życzę by jakiś imbecyl wklejał byle co, dodawał podpis by się uczyć języka specjalnie dla jego wrzuty. Chcesz piwo to się napracuj chociaż przy google translate.

W p🤬de piwa nie dostaniesz złamany grzybie.

Przecież przetłumaczył więc o co ci chodzi?
Zgłoś
PegasiBierzeWDupe 2013-03-19, 22:01 11

Nie uczyłem się go, gówno mnie on obchodzi a że mają te swoje poj🤬e litery to po to jesteś ty żeby to wytłumaczyć skoro chcesz wrzucać. Jak nie to nie wrzucaj z tym żałosnym tekstem "język wymagany" bo go k🤬a nie znam i znać nie będę.

I jebie mnie jaki to jest poziom, ja sobie k🤬a nie życzę by jakiś imbecyl wklejał byle co, dodawał podpis by się uczyć języka specjalnie dla jego wrzuty. Chcesz piwo to się napracuj chociaż przy google translate.

tak się zastanawiam... masz problemy z poczuciem własnej wartości? poprzeglądałem sobie Twoje posty (nie tematy, tych nie stwierdziłem) i praktycznie w każdym się do kogoś przyp🤬alasz...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 22:25 5
A c🤬j wam w dupę wy zawsze się smiejecie z tych co nie znają angielskiego, ktorego się nigdy nie uczylem a potrafie rosyjski i niemiecki, i według mnie Rosyjski na poziomie orzecha włoskiego
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 22:47
Uwielbiam sadisticowy, małomiasteczkowy ból dupy To daje tyyyyle frajdy.
Zgłoś
Shephards 2013-03-19, 22:49
Przecież k🤬a trzeba mieć IQ tej ameby żeby nie potrafić wziąć tego "mema" na logikę i sobie to przetłumaczyć na swój sposób :|
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 22:52 2
E tam p🤬licie, do ruskiego wystarczy znać cyrylicę i przynajmniej połowę zrozumiecie +-
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 23:01
Verdiuss, ja zrozumiałem bez znajomości cyrylicy:f.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-19, 23:08 1
@NafazowanyKoleś to tak bardzo boli dupa kiedy ktoś chociażby i nieświadomie udowadnia Ci że czegoś nie wiesz i jaki jesteś ograniczony, do tego jeszcze full ignorancja
Zgłoś
ddobry10 2013-03-20, 0:21 1

Wyczuwam napięcie przedmiesiączkowe

podpis użytkownika

" 1 moment "
youtube.com/watch?v=RjzujFoWxY8
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-20, 8:13
@NafazowanyKoleś

Pewnie się szwabskiego uczyłeś, volksdeutschu.
Zgłoś
kkubam 2013-03-20, 9:56 1
Nie, on jest Patriotą, a Prawdziwy Polski Patriota nie kala swojego Umęczonego Przez Zaborców umysłu jakimiś wrażymi językami...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie