Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rosyjski komiks
a................s • 2013-03-19, 18:27
Buszowania po internetach ciąg dalszy...

No i się rozp🤬olił...

Rosyjski wymagany na poziomie ameby...

A dla niekumatych:
T90 mówi do Abramsa:
-Ej, Abrams!
-Co?
-Umiesz tak?

No i się rozp🤬olił...
Zgłoś
c................s 2013-03-19, 18:58 2
Rosyjska maszyna
Zgłoś
a................s 2013-03-19, 19:11 7
No dokładnie, nawet jak nie ma w niej silnika to lejesz wódkę i sam przylatuje (c) moja była
Zgłoś
gregor40 2013-03-19, 20:56
Spinka między miłośnikami M1A1 a T80

3
2
1
....
Zgłoś
s................p 2013-03-19, 20:56 1
wytłumacz mi tylko czy rozj🤬 się abrams po podpuszczeniu prez przyjaciela czy t90 po prubie podpuszczania?
Zgłoś
c................r 2013-03-19, 20:58 4
@UP
A jakiego żołnierza widzisz przy rozj🤬ym czołgu?
No chyba nie polskiego...
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2013-03-19, 21:02 217
"Rosyjski wymagany na poziomie ameby"

A dlaczego ja mam k🤬a znać nawet na tym poziomie ten język c🤬ju łabaty?

Nie uczyłem się go, gówno mnie on obchodzi a że mają te swoje poj🤬e litery to po to jesteś ty żeby to wytłumaczyć skoro chcesz wrzucać. Jak nie to nie wrzucaj z tym żałosnym tekstem "język wymagany" bo go k🤬a nie znam i znać nie będę.

I jebie mnie jaki to jest poziom, ja sobie k🤬a nie życzę by jakiś imbecyl wklejał byle co, dodawał podpis by się uczyć języka specjalnie dla jego wrzuty. Chcesz piwo to się napracuj chociaż przy google translate.

W p🤬de piwa nie dostaniesz złamany grzybie.
Zgłoś
Q................o 2013-03-19, 21:07 1
Język wroga trzeba znać i c🤬j... Ale gdzie z tym na sadola?
Zgłoś
Gonczor 2013-03-19, 21:08 8
@gregor40
Takowej nie będzie-toż nie T-80 a T-90 .

Bonus od siebie przedstawiający małą "stłuczkę" w iraku:

@up To na serio?
Zgłoś
abrams90 2013-03-19, 21:11 1
C🤬j ci w dupę T-90 ja mam więcej elektroniki i zniszczę cię z większej odległości i to w ruchu!
Zgłoś
a................s 2013-03-19, 21:14 4
NafazowanyKoleś, calm your tits down . To był żart . Poza tym poniżej masz przetłumaczone ;D.

abrams90 napisał/a:

C🤬j ci w dupę T-90 ja mam więcej elektroniki i zniszczę cię z większej odległości i to w ruchu!

Jak Ci ruskie p🤬lną EMP nad głową, to c🤬ja zrobisz .
Zgłoś
Gonczor 2013-03-19, 21:20 3
Jak się Ruskim ustawi barykadę z butelek wódki, to też c🤬ja zrobią. Poza tym, że ją rozbiorą.
Zgłoś
a................s 2013-03-19, 21:22 2
Gonczor, co prawda to prawda. Co do filmiku który wstawiłeś :

tak mi się skojarzyło jakoś...
Zgłoś
D................e 2013-03-19, 21:34 3
Spina o jedno zdanie hahahah. Doj zalosc.
Zgłoś
suomalainen 2013-03-19, 21:42 26
NafazowanyKoleś napisał/a:

"Rosyjski wymagany na poziomie ameby"

A dlaczego ja mam k🤬a znać nawet na tym poziomie ten język c🤬ju łabaty?

Nie uczyłem się go, gówno mnie on obchodzi a że mają te swoje poj🤬e litery to po to jesteś ty żeby to wytłumaczyć skoro chcesz wrzucać. Jak nie to nie wrzucaj z tym żałosnym tekstem "język wymagany" bo go k🤬a nie znam i znać nie będę.

I jebie mnie jaki to jest poziom, ja sobie k🤬a nie życzę by jakiś imbecyl wklejał byle co, dodawał podpis by się uczyć języka specjalnie dla jego wrzuty. Chcesz piwo to się napracuj chociaż przy google translate.

W p🤬de piwa nie dostaniesz złamany grzybie.

Ty, a może byś tak nie spinał dupy jak czegoś nie wiesz?
Jak jest coś po angielsku to wtedy każdy pieprzy że ,,trzeba było się uczyć" i w ogóle śmiech - nie każdy ma tu 15+ i nie każdy w szkole miał angielski a jakoś piszą że angielski na poziomie jakimśtam. Ja miałem rosyjski i co? Pośmiejmy się z Twojej głupoty może. Trzeba się było baranie uczyć języków, nie tyko angielskiego.
A później matoły piszą Yanukovytsh bo nawet nie wiedzą że to można polskimi znakami zapisać.
Ucz się języków i nie cwaniakuj. Tyle w temacie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie