Ciężkie życie ma, ale potrafi sobie poradzić. Akcja wstępna od 0:20, kierowca zaczyna spychać go z drogi. Finał akcji od 1:20.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
Wiecie co jest nasmieszniejsze? Nie zdawalem sobie sprawy ze mnie ktos to wezmie serio, a zdiagnozowano mi tu juz debilizm, chamstwo, wadliwosc jako jednostka, na dodatek pewnie jeszcze jestem pijakiem i zlodziejem, bo kazdy pijak do zlodziej
Fajnie mi sie to czyta bo za kazdym razem kiedy wystawiam tu swoja opinie nie obrazajac nikogo to w 5 minut pozniej jestem mieszany z blotem, bo tak. Bo Najjasniejsi Panstwo akurat sie ze mna nie zgadzaja
Wiec pozdro dla Ludzi z poczuciem humoru, ktorzy potrafia sie wyrazic nie obrazajac nikogo tylko dlatego ze maja inne zdanie
Dzieki Wam Sadol jest perelka wsrod portali!
Wszyscy tu jadą po skollu... Śmieszne typy. Kierowca zachował się jak buc i dobrze, że wyłapał strzał na ryj. Mandaty i punkty karne nie uczą tak dobrze, jak oklep.
PS, zna się ktoś na ruskiej muzyce? Co to za wykonawca?
PS, zna się ktoś na ruskiej muzyce? Co to za wykonawca?
Muza to na 99% Leningrad (cyrylicą Ленинград). Nie znam całej ich twórczości i nie powiem co to za kawałek, ale po charakterystycznym stylu i równie charakterystycznym wokalu nietrudno ich poznać
Ich dosyć sadystyczny klip przy okazji
/watch?v=Nizu6H0mEYU
będą na Woodstocku w tym roku jeśli kogoś to rajcuje
Ich dosyć sadystyczny klip przy okazji
będą na Woodstocku w tym roku jeśli kogoś to rajcuje
Ci z tej łady wyglądają na jakiś zespół. Te same koszule, wiek też podobny
gruchens napisał/a:
Muza to na 99% Leningrad (cyrylicą Ленинград). Nie znam całej ich twórczości i nie powiem co to za kawałek, ale po charakterystycznym stylu i równie charakterystycznym wokalu nietrudno ich poznać
![]()
Ich dosyć sadystyczny klip przy okazji/watch?v=Nizu6H0mEYU
będą na Woodstocku w tym roku jeśli kogoś to rajcuje![]()
Piosenka to z polskiego "Ryba". Youtube znajdzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie