Znam jedną pałe co też jara a ziomów ściga za temat,
od ci paradoks c🤬jozy niebieskiej
od ci paradoks c🤬jozy niebieskiej
Up
P🤬lisz. Nasłuchałeś się plot na osiedlu. Znajomy, znajomego jest psem i przychodzi do typów, ci se jarają przy nim, a on sam chętnie by się ukopcił, ale psiarnia ma co jakiś czas robione testy, a jak wiadomo THC to nie wóda, że paruje z organizmu już następnego dnia. Chyba, że ma wtyki, albo kantuje k🤬a...
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
P🤬lisz. Nasłuchałeś się plot na osiedlu. Znajomy, znajomego jest psem i przychodzi do typów, ci se jarają przy nim, a on sam chętnie by się ukopcił, ale psiarnia ma co jakiś czas robione testy, a jak wiadomo THC to nie wóda, że paruje z organizmu już następnego dnia. Chyba, że ma wtyki, albo kantuje k🤬a...
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
@up E tam...koledze na dołku dwójka wypaliła część jego stuffu za który był zatrzymany więc to naprawdę różnie bywa

hahaha ja po tygodni tez dowiedziałem sie od mamy znajomej ze psiaz ktury mnie capnął to jej ziomek i powiedział że dobre ziółko..frajer j🤬y! ;P

Kiedyś mojego ziomka złapali z gietem i powiedzieli że jak odda im to go puszczą.

Pan Zielarz! napisał/a:
psiaz ktury mnie capnął
O rzesz k🤬a, ja p🤬le

"Znam jedną pałe co też jara a ziomów ściga za temat..."P🤬lisz. Nasłuchałeś się plot na osiedlu. Znajomy, znajomego jest psem i przychodzi do typów, ci se jarają przy nim, a on sam chętnie by się ukopcił, ale psiarnia ma co jakiś czas robione testy, a jak wiadomo THC to nie wóda, że paruje z organizmu już następnego dnia. Chyba, że ma wtyki, albo kantuje k🤬a... " HA HA HA HA HA HA HA HA HA