👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez Ruskich internet byłby o wiele mniej śmiesznym miejscem. Ja tam osobiście lubię Rosjan, taka bardziej zakręcona wersja Polaków. Na pewno bliżej nam do nich, pod każdym możliwym względem niż do zepsutej lewicowej zachodniej europy.
W sumie większość filmików się widziało, ale w połączeniu z podkładem z Interstellar jest to bardzo zabawne. Piwko!

zimne piwko dla zimmera za soundtrack, bez niego film byłby dużo mniej atrakcyjny.
hadesposen napisał/a:
Nigdy nie grales w csgo, prawda?Bez Ruskich internet byłby o wiele mniej śmiesznym miejscem. Ja tam osobiście lubię Rosjan, taka bardziej zakręcona wersja Polaków. Na pewno bliżej nam do nich, pod każdym możliwym względem niż do zepsutej lewicowej zachodniej europy.

@bandi większość normalnych ludzi robi z nimi biznesy nawet nasza ulubiona Europa Zachodnia i także woli podupczyć zamiast grać w csgo

hadesposen napisał/a:
Ja tam osobiście lubię Rosjan, taka bardziej zakręcona wersja Polaków.
ruski to jest wróg - tak samo jak niemiec.
Chyba dawno żadnej wojny wam nie zrobili - skoro tak do kacapów wzdychacie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie