👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

1 filmik z postojem był, fakt, ale dalej jest równie ciekawie;p

Te kompilacje to jedna z kilku rzeczy dla których wchodzę na ten schodzący na psy portal.

W ogóle nie wyobrażam sobie, żebym mógł tam jeździć czymś innymi niż Kamaz lub Ural. Oni tam chyba wszyscy jeżdża napruci, bo takich rzeczy trzeźwy człowiek nie wymyśli.
jakbym był na miejscu gościa z 7 sekundy wsadzającego swoje dziecko do samochodu to przecież bym takmtego kierowce skrzywdził srogo
Mnie w tylko wk*rwia fakt, że przez takich idiotów problemy mają normalni ludzie - rozwalą ci auto, zakorkują drogę albo zabiją. Brawa dla kierowców, którzy zaraz biegli na pomoc - piękna postawa. A idiotom 9 mm ołowiu!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie