ciekawy pomysł
wydaje mi się, że gdzieś już to widziałem, obawiam się, że na sadolu, ale znaleźć nie mogłem, więc wrzucam.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Twoje obawy są trafne ale tylko po części, gdyż tak - było ale tylko dwa zdjęcia. Pierwsze gdy już pochodnia się paliła, a drugie, gdy się nie paliła
konto usunięte
2012-03-06, 15:23
Graffiti to zawsze będzie robienie syfu, nieważne jak artystyczne. Ktoś płaci za pomalowanie tych ścian żeby to wszystko jakoś wyglądało, a potem przyjdzie para gimbusów w skarpetkach na głowach albo zajedzie na deskach i robią syf. Ale pomysł fajny
konto usunięte
2012-03-06, 17:20
@brt1529 syf to ty robisz umieszczając takie komentarze
roqy
2012-03-06, 18:17
brt1529 napisał/a:
Graffiti to zawsze będzie robienie syfu, nieważne jak artystyczne. Ktoś płaci za pomalowanie tych ścian żeby to wszystko jakoś wyglądało, a potem przyjdzie para gimbusów w skarpetkach na głowach albo zajedzie na deskach i robią syf. Ale pomysł fajny
Nie zawsze gimbie bo jak przyjebią coś ładnego na starych sypiących się ścianach to aż serce ściska!
konto usunięte
2012-03-06, 18:30
Graffiti jest fajne, ale w takich miejscach jak np. na powyższym filmiku.
konto usunięte
2012-03-06, 18:55
bardzo ciekawy.... podpalić post...
konto usunięte
2012-03-06, 19:08
Też byśmy tak mieli gdyby w Polsce władzę miał Putin
konto usunięte
2012-03-06, 20:07
Zajebiste, tylko ta muzyka....
konto usunięte
2012-03-06, 20:30
Wyobraźnie artystyczną to oni mają ale na drogach już nie