Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rosyjskie graffiti
Konto usunięte • 2012-03-06, 11:06
ciekawy pomysł

wydaje mi się, że gdzieś już to widziałem, obawiam się, że na sadolu, ale znaleźć nie mogłem, więc wrzucam.
Zgłoś
C'est Ca 2012-03-06, 11:11
Twoje obawy są trafne ale tylko po części, gdyż tak - było ale tylko dwa zdjęcia. Pierwsze gdy już pochodnia się paliła, a drugie, gdy się nie paliła
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-06, 15:23 12
Graffiti to zawsze będzie robienie syfu, nieważne jak artystyczne. Ktoś płaci za pomalowanie tych ścian żeby to wszystko jakoś wyglądało, a potem przyjdzie para gimbusów w skarpetkach na głowach albo zajedzie na deskach i robią syf. Ale pomysł fajny
Zgłoś
ehbeng 2012-03-06, 16:08 3
Robienie syfu ? To jest dopiero artyzm jak ktoś potrafi złapać za puszkę i po szarych ścianach machnąć coś takiego. JA nie mowie o buractwie co namaluje k🤬sa albo skrót jakiegoś klubu.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-06, 17:20
@brt1529 syf to ty robisz umieszczając takie komentarze
Zgłoś
bania88 2012-03-06, 17:40 1
@up Znajomy se kupil nowe mieszkanie w nowiutkim bloku - ladny pomalowany i co chcesz. Mieszkanie bylo na parterze. Po jednej nocy wyszedl z domu, a pod jego oknem i troche po bokach byly zarysy graffiti. Po paru dniach spokoju, wyszedl rano do pracy, jego okno bylo cale op🤬lone do okola slicznym graffiti.

Tez bys tak chcial? Wydajac 250tys. na nowe mieszkanie zastac po tygodniu taki widok pod wlasnym oknem?

Sa ludzie co ladnie maluja te graffiti - nie zaprzecze. Ale powinni znajdowac odpowiednie do tego miejsca. Z drugiej strony zgadzam sie z brt1529. Graffiti - nie wazne jak piekne - zawsze bedzie sie kojarzyc z slumsami, getto, syfem itp.
Zgłoś
roqy 2012-03-06, 18:17 1
brt1529 napisał/a:

Graffiti to zawsze będzie robienie syfu, nieważne jak artystyczne. Ktoś płaci za pomalowanie tych ścian żeby to wszystko jakoś wyglądało, a potem przyjdzie para gimbusów w skarpetkach na głowach albo zajedzie na deskach i robią syf. Ale pomysł fajny

Nie zawsze gimbie bo jak przyjebią coś ładnego na starych sypiących się ścianach to aż serce ściska!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-06, 18:30
Graffiti jest fajne, ale w takich miejscach jak np. na powyższym filmiku.
Zgłoś
brylant1412 2012-03-06, 18:32
ja lepsze k🤬sy maluje

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-06, 18:55
bardzo ciekawy.... podpalić post...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-06, 19:08
Też byśmy tak mieli gdyby w Polsce władzę miał Putin
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-06, 20:07
Zajebiste, tylko ta muzyka....
Zgłoś
Konto usunięte 2012-03-06, 20:30
Wyobraźnie artystyczną to oni mają ale na drogach już nie
Zgłoś
dwakilo 2012-03-07, 2:54 1
To nie jest żadne graffiti tylko mural.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-19, 21:08
Graffiti powinno się kojarzyć z pociągami, a nie jakimś syfem czy slamsami... I zaskakujące jest jak często ludzie street art nazywają graffiti... To są zupełnie oddzielne 2 części sztuki... Po jednej stronie można zobaczyć Banksego a po drugiej Crew chłopaków w kominiarkach, którzy właśnie idą nak🤬iać wholetraina... Graffiti jest bardzo bliskie mojemu sercu... Cenie ten sposób wyrażania siebie, lubię je przeglądać pędząc rano do roboty, przez szare ulice. Dodają barwy i akcentu. Graffiti i street art był, jest i będzie. Wszędzie... Choćby skały srały to i tak zawsze znajdzie się ktoś kto to będzie robił. I co wyżej będzie się śmiał z krytyków którzy nazywają to śmieciami... W tym nie do końca legalnym świecie liczy się tylko ocena rówieśników i ludzi którzy to robią. Tak więc writer writerem pozostanie, nie zależnie od słów krytyki...
Zgłoś