📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:24

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnie zdjęcie to chyba Ukraina, nie? Pamiętam, że przed EURO2012 była afera, że nie zdążyli wszystkiego odrestaurować i zostawili z takim czymś.

Po pierwszych dwóch fotkach myślałem, że to łódzka Pietryna, ale gdy zobaczyłem napis ruski to odetchnąłem z ulgą.

Trochę taka analogia do całego ich kraju, z zewnątrz pięknie i bogato a w środku korupcja i wyzysk.

Niestety w Polsce to też norma, miast w których nie wygląda to tak źle jest garstka m.in. centrum Torunia wygląda świetnie.
BongMan napisał/a:
Haha to podobnie jak w Katowicach
![]()
Kod:
BongMan - Ciul z Sosnowca!
BongMan - Ciul z Sosnowca!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie