Haha to podobnie jak w Katowicach
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
no u nas tez jest podobnie starowka w chojnicach piekna ale wystarczy sie przejsc od podworza

Mnie c🤬j strzela gdy widzę, jak normalni obywatele tego kraju mieszkają, w rozpadających się blokach, a tym j🤬ym brudasom, w moim mieście zrobili darmowy, gruntowny remont kamienicy, gdzie po miesiącu od zakończenia remontu, kamienica obj🤬a w środku i na zwnątrz...
W lublinie jest to samo !

podpis użytkownika
Brak dowodu nie jest dowodem na to że dowodów nie ma
Remont od frontu - tak już za cara robili.
podpis użytkownika
Kraina zwichnietej wyobrazni.
no i dobrze
jak ktoś jest tak głupi żeby wejść w podwórko to tylko w ryj dostanie

jak ktoś jest tak głupi żeby wejść w podwórko to tylko w ryj dostanie

Toż to ewidentny fejk. Pierwsza kamienica ma trzy kondygnacje. Ta "od podwórka tylko dwie. Do drugiej nie mogę za bardzo się odnieść bo zdjęcie tej odrestaurowanej strony jest przy zbyt dużym zbliżeniu i nie widać otoczenia. Natomiast przy trzeciej wystarczy porównać wysokości przejazdu pod kamienicami. No różnica w c🤬j. A przy czwartej trzeba być debilem, żeby nie zauważyć, że to rozwieszona siatka.
dogip sherlocku przy trzeciej kamienicy na obu zdjęciach widzisz te same podpory w branie. Przy drugiej kamienicy masz tą samą furtę w bramie poza tym środkowa część budynku jest wyższa od bocznych na obuch zdjęciach, a ta "trzecia" kondygnacja w pierwszej kamienicy to zapewne attyka i pod tym kątem mogła nie wyjść na pierwszym zdjęciu. A co do ostatniej wrzucone są by pokazać jeden ze "sposobów" renowacji.
podpis użytkownika
wszystko to c🤬j
To przedostatnie zdjęcie, to jak u mnie od podwórza w centrum miasta, no widać jak i ja cegłami okna uszczelniają, ale klima musi być !