Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Rosyjskie porachunki
konto usunięte • 2013-01-28, 19:17
Akcja od 00:01

Rosyjskie porachunki poza zajechaniu drogi
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pawelow 2013-01-28, 20:41 4
hahahahahahah kocham ich za to, niedługo z tych kamerek będzie streaming online na żywo
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 20:48
ale urwal :p
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 20:48
ahahah tak myslalem ze drzwi mu ujebie
Zgłoś
Xumme 2013-01-28, 20:49 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Arziqq 2013-01-28, 21:10 2
@KiKiZ
Powiem Ci ze sie mylisz. Masz jakis wykaz wszystkich kolizji uderzajacych w tyl?
Opowiem na moim przykladzie. Droga dwupasmowa w miescie, gosc doslownie latal z lewego pasa na prawy i na odwrot. Jechalem spokojnie jednym pasem, gdy goscia ktos przyblokowal na prawym pasie to wskoczyl raptownie mi przed maske. Samochod przed nim zahamowal, wiec i on dal po heblach. Nawierzchnia po deszczu wiec tylko poczulem tarkot ABSu pod noga i uderzenie. W calym zdarzeniu ucierpialy nam tylko zderzaki, takze nic powaznego. Ale nawiazujac do twojej wypowiedzi, policjant orzekl jego wine, bo jak to stwierdzil trzeba zachowac ostroznosc przy zmianie pasa.

Jestem jak widac z tego 00,00000000000000001% przypadku
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 21:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 21:25
@Arziqq
I to jest właśnie różnica, ten przed Tobą wykonywał manewr zmiany pasa, nawet jeśli to była końcówka. Gdyby 2 sekundy jechał przed Tobą prosto, wtedy wina byłaby Twoja.
Zgłoś
Szabla 2013-01-28, 21:26
@Arziqq
Ja też uderzyłem gościa w dupe jak wjechał mi po zmianie pasa przed samochód. Policja przyjechała, nawet nie zadała żadnego pytania. Wniosek = Moja wina bo uderzyłem mu w tył. Zdarzenie miało miejsce w czerwu 2012. Do teraz sprawa jest w sądzie ponieważ nie przyjąłem mandatu, brak słów.
Zgłoś
Laomedont 2013-01-28, 21:37
ach te sadolowe dyskusje....
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-28, 21:43
Rosyjskie porachunki poza zajechaniu drogi

mówisz że poza zajechaniu? jakieś nowe słowa?
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-01-28, 21:52
Zgłoś
androgenius 2013-01-28, 22:38
Zgłoś
TwardyHardy 2013-01-28, 23:05
Szabla napisał/a:

@Arziqq
Ja też uderzyłem gościa w dupe jak wjechał mi po zmianie pasa przed samochód. Policja przyjechała, nawet nie zadała żadnego pytania. Wniosek = Moja wina bo uderzyłem mu w tył. Zdarzenie miało miejsce w czerwu 2012. Do teraz sprawa jest w sądzie ponieważ nie przyjąłem mandatu, brak słów.

to co piszesz nie podlega dyskusji, bo takie jest prawo w PL
Zgłoś
Xumme 2013-01-28, 23:06
Dojrzale widze, bardzo dojrzale

Zgłoś
erpi 2013-01-28, 23:43 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem