👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mykfbewe napisał/a:
k🤬a niby sp🤬ala, ale drzwi musiał rozj🤬
![]()
Przecież widziałeś, że w końcu się zatrzymał.
na c🤬j uciekać? jeszcze dłużej bym postał niech sobie poklepie samochód a potem płaciłby za naprawe frajer. Fakt faktem to jest rosja ale w polsce już frajer miałby przesrane nie wypłacił by się do końca życia sądząc po tym jak zarabia skoro j🤬ą ładą jeździ to tak jak w polsce cinkłaczentami się obijają....
Ewidentnie kierowca z kamerą zajechał drogę kierowcy z łady. Wp🤬l się należał

to na c🤬j hamował? mógł walić jak miał okazję a tak c🤬j nie wykorzystał okazji więc może się poklepać po swoim durnym łbie a nie szukać zaczepki.
aro06 - jeżeli uderzysz w komuś w tył samochodu, zawsze Twoja wina
) 99,99999999999999999% przypadków - widać że prawka nie masz i nie znasz się więc S T F U. Porad ekspertów drogowych nie potrzebujemy
p.s. sam taką wyraziłem ;>

p.s. sam taką wyraziłem ;>
no k🤬a haha xD
kto mnie uczy prawka jakiś sadol... po pierwsze weź na logikę jak typ wyjeżdza to walisz mu raczej w bok a jak wyjechał wcześniej no to walisz w tył i jeśli nie masz kamerki albo świadków owszem możesz ciężko się mieć wybronić ale to nie jest twoja wina. Jak będe jechał przed tirem i hamuje po to zeby mi wjechał w dupe to tez jego wina bo za nic w życiu nie przyszło mi żeby wymusić stłuczkę.
Pomyśl zanim się wypowiesz. Chyba te nowe testy na prawko źle działają na świeżo wypuszczoną gimbaze do obcowania w życiu dorosłym...
kto mnie uczy prawka jakiś sadol... po pierwsze weź na logikę jak typ wyjeżdza to walisz mu raczej w bok a jak wyjechał wcześniej no to walisz w tył i jeśli nie masz kamerki albo świadków owszem możesz ciężko się mieć wybronić ale to nie jest twoja wina. Jak będe jechał przed tirem i hamuje po to zeby mi wjechał w dupe to tez jego wina bo za nic w życiu nie przyszło mi żeby wymusić stłuczkę.
Pomyśl zanim się wypowiesz. Chyba te nowe testy na prawko źle działają na świeżo wypuszczoną gimbaze do obcowania w życiu dorosłym...
dobrze, że podałeś od kiedy jest akcja bo tyle czekać mi się nie chciało

a i jeszcze jedno jak żyjesz w takim przekonaniu to obyś nie trafił na mnie na drodze albo na kogoś kto posiada trochę wiedzy. Bo w/g ciebie do ruchu można się włączać bez patrzenia czy ktoś jedzie czy nie bo przecież to on uderzy jego wina... hahaha jebłem jak czytam te twoje wypociny.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie