👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij napisał/a:
Mimo wszystko wolałem starsze programy ze wschodu.
Dobry kalsyk, lecz na ile prawdziwy?
Jeszcze karła tylko zabrakło, żeby można bo mówić o rosyjskim "Jerry Springer Show".
Pajan napisał/a:
Dobry kalsyk, lecz na ile prawdziwy?
Ej, jest w necie, no nie? To musi być prawdziwy.
żmij napisał/a:
Ej, jest w necie, no nie? To musi być prawdziwy.
Prawdziwy czy nie, idealnie nadaje się na czelendż.
35i napisał/a:
Prawdziwy czy nie, idealnie nadaje się na czelendż.
Taki typu "wbij-gwóźdź-z-bani-w-deskę-tępą-stroną-challenge"?
żmij napisał/a:
Szybciej będzie, jak powiedzą komu nie dała
Mimo wszystko wolałem starsze programy ze wschodu.
Ale bym tej czerwonej z jurry dupsko wylizal i zerznal w kazda szparke

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie