@Magnic - też jestem tego zdania, jednak do budowania autostrad to bym ich nie trudnił, bo z zemsty budowaliby je c🤬jowiej niż są teraz.
@PureWhite - jakie to ma znaczenie?
@PureWhite - jakie to ma znaczenie?
dziuzeppeee napisał/a:
i tak powinno być i w Polsce, a nie k🤬a, grają sobie na xboxach, w karty, żrą w najlepszych dietach, a to wszystko z pieniędzy podatników.
to zycze ci sku***synie abys ktoregos dnia jechal autem i przypadkowo potracil pieszego na smierc...
trafiasz od 2 do 6 lat i niech cie yebią w podobny sposób
Tak powinien chodzić każdy ruski.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
@elbuero - po c🤬j mnie wyzywasz? nie tylko ja wychodze z takiego założenia.
Jak potrące kogoś to znaczy że w jakimś stopniu była to moja wina bo nie uważałem, i będę w stanie przyjać karę na klatę. a Ty jak widać jesteś p🤬da i wolisz grać na xboxie.
Jak potrące kogoś to znaczy że w jakimś stopniu była to moja wina bo nie uważałem, i będę w stanie przyjać karę na klatę. a Ty jak widać jesteś p🤬da i wolisz grać na xboxie.

polowa na tym portalu wypowiada sie jak typowyfrajer siedzcie sobie w domu bo na podworku napewno nadajeci sie tylko do ciagania lachy spoleczniaki j🤬e a ty urujecie
Idiota wyżej i paru innych, widać dla was skończenie w pierdlu to nie lada osiągnięcie a więźniom mamy współczuć że tak ich udupił ten podły kraj ?
CYCONAUTA napisał/a:
@dziuzeppeee
data urodzenia: 1995
tylko sie nie zesraj z tym placeniem podatkow ...
Vat, czy akcyza - to nie podatek?