👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ma ktoa link do calego filmu ? Ewentualnie tytul ? Swoja droga tak wlasnie powinno wygladac wiezienie, i minimalizowac koszty utrzymania kryminalu, zarcie minimum zero tv, silownitd. itp. a zeby im sie nie nudzilo kamieniolomy otwozyc.

@dziuzeppeee
data urodzenia: 1995
tylko sie nie zesraj z tym placeniem podatkow ...
data urodzenia: 1995
tylko sie nie zesraj z tym placeniem podatkow ...

Widac ze jak caly zachod juz bedzie zmanierowany, wszczdzie beda geje, gendery i caly ten syf to jedna Rosja jeszcze zostanie ostoja normalnosci
@CYCONAUTA, rozumiem, że jak nie płace podatków, to nie moge o nich mówić. bardzo przepraszam szanownego Pana.

Kantinflas napisał/a:
Ma ktoa link do calego filmu ? Ewentualnie tytul ? Swoja droga tak wlasnie powinno wygladac wiezienie, i minimalizowac koszty utrzymania kryminalu, zarcie minimum zero tv, silownitd. itp. a zeby im sie nie nudzilo kamieniolomy otwozyc.
Jest to fragment dokumentu pt.: "Kryminalna Jarasija (Kryminalna Rosja)"
Część 1: youtube.com/watch?v=FrSQZH09aLo
Część 2: youtube.com/watch?v=zxNibptWAqY

No i zajebiście, każdy więzień powinien być tak u nas traktowany - jak pies.

Podoba mi sie ich system, ale obawiam sie ze to tylko propagandowy film a w rzeczywistosci obchodza sie z nimi lagodniej lub co gorsza jak w Polsce, gdzie wiezniowe sa obslugiwani.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie