Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Rotor challenge
konto usunięte • 2021-10-29, 22:13
Nowy challenge dla ludzi, którzy w dzieciństwie nie wymiotowali na karuzelach.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grzehuu 2021-10-29, 22:17 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jozue 2021-10-29, 22:19 161
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lokal.szczecin 2021-10-29, 22:26 13
a gdzie 2 czesc? podobno zeskoczyl z wirnika do czynnego wulkanu i przeżył! tak moią na miescie
Zgłoś
Barabollo 2021-10-29, 22:31 7
Where szatkowanie?
Zgłoś
Pawehan 2021-10-29, 22:38 13
Zgłoś
Dot 2021-10-29, 22:47 1
ale tak w 2 sekudzie to widac ze kilku juz chyba probowalo
Zgłoś
Pees4 2021-10-29, 22:54 3
Zgłoś
borsuk18 2021-10-29, 23:01 4
Fejk czy nie fejk, cieszmy się, ze wkrótce populacja tiktoka zmaleje
Zgłoś
cesarz1982 2021-10-29, 23:21 1
Ponoc do tej pory sie jeszcze tam kręci
Zgłoś
IcoJaRobieTu 2021-10-29, 23:30 6
Zgłoś
Halman 2021-10-29, 23:32 4
IcoJaRobieTu, słyszałeś cokolwiek o przeciążeniach i ich szkodliwości na organizm żywy?
Zgłoś
Takafura 2021-10-29, 23:36
Wirnik "Sokoła" czy Mi-2 ma prędkość obrotową ok. 4 obr. na sekundę. Nie powinno to zabić.
Zgłoś
IcoJaRobieTu 2021-10-29, 23:42 3
Halman napisał/a:

słyszałeś cokolwiek o przeciążeniach i ich szkodliwości na organizm żywy?

Oczywiście, stąd napisałem o błędniku. Co nie znaczy, że przy odpowiednim treningu nie można się przyzwyczaić. Jeżeli chodzi o pozostałe problemy, typu serce czy niedotlenienie to takie krótkotrwałe przeciążenie nie powinno go zabić. Także jak nie będą go tam kręcić 4-5min, to wytrzyma bez problemu. Jakby się trzymał końca wirnika, to mielibyśmy znacznie lepszy materiał.
Zgłoś
howke 2021-10-29, 23:52 2
Obejrzyjcie sobie ten filmik na YouTube w całości i wszystko będzie jasne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem