Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
konto usunięte 2023-01-20, 18:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Brzęczyszczykiewicz 2023-01-20, 20:14 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
marcintutbxl 2023-01-20, 21:58 1
Zgłoś
tester_mamusiek 2023-01-20, 23:51
widac kto jest lepszym dzieckiem mlodsze=lepsze
Zgłoś
NataliaW 2023-01-21, 0:20
Zgłoś
kocur 2023-01-21, 1:24
mrwarren022 napisał/a:

Możecie wierzyć lub nie. Spacerowałem z córką i nagle wybiega pies z ulicy obok. Zaczyna się niewinnie jakieś podwachiwanie i machanie ogonem aż nagle zaczyna się szarpanie. Pies mieszaniec owczarka niemieckiego z jakimś innym kundlem ogólnie pies wielki. Zdążyłem oderwac córkę i odrzucić do tylu. Zacząłem szarpać się z psem na ziemi ale go po prostu zatluklem. Założyłem duszenie, potem biłem z pięści na ślepo, po pysku po chodniku. Wynik? Zszywana ręką lewa, brzuch bo pogryzł mnie, zastrzyki od wścieklizny i połamane dwie kości w dłoni prawej od chodnika tzw złamania bokserskie. Córka wystraszona i siniak na plecach po tym jak odrzuciłem ja do tylu. Najlepsze, że znalazłem właściciela i powiedział że żadnego psa nie miał. mam prawie dwa metry wzrostu i 115 kg wagi (siłownia) pewnie to mnie uratowało.

ić na pudelka czy cos jak chcesz sie dowartościować.
Zgłoś
Apolityczny 2023-01-21, 1:52 1
Najlepszym rozwiązaniem byłoby wrzucenie dzieci na dach auta i ewentualne odwracanie uwagi kundla od nich. Trudno oczekiwać, że kobieta będzie walczyła z takim świniakiem jak lwica, poza tym w chwili ataku działa adrenalina, szok i niekoniecznie postępuje się racjonalnie.
Zgłoś
Wiewór 2023-01-21, 17:35
Al quaida skorzystała z okazji i porwali jej dzieci.
Zgłoś
Wari 2023-01-24, 12:44
Dzieci z traumą i urazem do końca życia,oszpecone, bo jakiś miłośnik piesków nie upilnował pupilka. I nie ma problemu, winnych nie będzie, bo dobro piesków jest przecież ważniejsze od dobra dzieci.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem