Ciekawa propozycja
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
Jeszcze gdyby jakieś sensowne baterie były. I gdyby nie kosztował 20 000 tyś. To można by pomyśleć
Electric Pedal Assist = nie rower !
Rower - jedno- lub wielośladowy pojazd drogowy napędzany siłą mięśni poruszających się nim osób za pomocą przekładni mechanicznej, wprawianej w ruch (najczęściej) nogami. (Wiki)
Rower - jedno- lub wielośladowy pojazd drogowy napędzany siłą mięśni poruszających się nim osób za pomocą przekładni mechanicznej, wprawianej w ruch (najczęściej) nogami. (Wiki)
android w telefonach, telewizorach, lodowkach, niedlugo do roweru i wsadza!
1:13 nawet ma elektrycznego pedała asystenta. Takim czymś to tylko na parady równości
Ale tępaki. Zamiast koszyka dali półkę co zmniejsza możliwości przewozu bagażu. Jedyne co im wyszło to kierownico-blokada.
Brak przerzutek i amortyzatora, rama delikatnie mówiąc prostacka. Na plus bajer z kierownicą, który wydaje się użyteczny i przemyślany. Bagażnik też niczego sobie. Oświetlenie całkiem fajne. Ciekaw jestem jak te błotniki się spisują, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że wyłapują całą wodę z opon. Podsumowując, pomysł ciekawy, szczególnie, że przeznaczony dla mieszczuchów. Moim zdaniem wypadł by lepiej gdyby miał choć z 5cio biegową kasetę z tyłu i przedni amor dobrej jakości z niewielkim skokiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie