Jeszcze gdyby jakieś sensowne baterie były. I gdyby nie kosztował 20 000 tyś. To można by pomyśleć
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Konto usunięte
2014-08-05, 18:43
tez mi cos na stoczni juz od dawna takie mamy
Electric Pedal Assist = nie rower !
Rower - jedno- lub wielośladowy pojazd drogowy napędzany siłą mięśni poruszających się nim osób za pomocą przekładni mechanicznej, wprawianej w ruch (najczęściej) nogami. (Wiki)
up
rower – pojazd o szerokości nieprzekraczającej 0,9 m poruszany siłą mięśni osoby jadącej tym pojazdem; rower może być wyposażony w ur🤬amiany naciskiem na pedały pomocniczy napęd elektryczny zasilany prądem o napięciu nie wyższym niż 48 V o znamionowej mocy ciągłej nie większej niż 250W, którego moc wyjściowa zmniejsza się stopniowo i spada do zera po przekroczeniu prędkości 25 km/h
Kodeks drogowy.
K🤬a teraz takie modne jest jaranie sie wszystkim, co tak na prawde nie jest niczym nowym. Co oni takiego rewolucyjnego wynaleźli ? Nic. Inaczej wyglądająca rama, pare bajerów i to wszystko.
Konto usunięte
2014-08-05, 20:59
android w telefonach, telewizorach, lodowkach, niedlugo do roweru i wsadza!
Konto usunięte
2014-08-05, 21:19
Na Harda z tym !!!!!
1:13 nawet ma elektrycznego pedała asystenta. Takim czymś to tylko na parady równości
Rower musi być napędzany łydą, każda inna opcja to profanacja...
Ale tępaki. Zamiast koszyka dali półkę co zmniejsza możliwości przewozu bagażu. Jedyne co im wyszło to kierownico-blokada.
Taa. I pewnie $ 5000 kosztuje. Nie dziękuję, postoję. A raczej popedałuję na normalnym, gdzie światła zasilane są z baterii 1,5V, błotniki są za 15 zł a przestrzeń do przewozu ładunku mam w plecaku. O przypinaniu roweru zapomnij, bo jeszcze nie wymyślono zapęcia rowerowego, którego nie dałoby się pokonać w czasie poniżej minuty, więc najskuteczniejszym sposobem by rower czekał na właściciela jest jego niska wartość, a nie tysiące baksów!
Brak przerzutek i amortyzatora, rama delikatnie mówiąc prostacka. Na plus bajer z kierownicą, który wydaje się użyteczny i przemyślany. Bagażnik też niczego sobie. Oświetlenie całkiem fajne. Ciekaw jestem jak te błotniki się spisują, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że wyłapują całą wodę z opon. Podsumowując, pomysł ciekawy, szczególnie, że przeznaczony dla mieszczuchów. Moim zdaniem wypadł by lepiej gdyby miał choć z 5cio biegową kasetę z tyłu i przedni amor dobrej jakości z niewielkim skokiem.