📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

NastyRascal napisał/a:
ciekawe ile taki kurier zarabia...?
3,80zł za doręczenie + 5 groszy od kilograma

@MorszczuK88
Wydaje mi się, że chodziło o ich Amerykańskie wynagrodzenie
Wydaje mi się, że chodziło o ich Amerykańskie wynagrodzenie

@bocian87, żadna ściema. przyśpieszenia/zwolnienia - no cóż - tak sobie ktoś film edytował, nigdzie nie napisane, że czas rzeczywisty.
Natomiast przeciskanie się też jak najbardziej realne - dół roweru jest naprawdę wąski, więc jedyne co "trzyma" w ciasnych miejscach to kierownica, bo barkami wymanewrujesz w prawo i lewo. I o ile lusterka dwóch samochodów które są obok siebie nie są idealnie tuż obok, to na luzie wymanewrujesz
Natomiast przeciskanie się też jak najbardziej realne - dół roweru jest naprawdę wąski, więc jedyne co "trzyma" w ciasnych miejscach to kierownica, bo barkami wymanewrujesz w prawo i lewo. I o ile lusterka dwóch samochodów które są obok siebie nie są idealnie tuż obok, to na luzie wymanewrujesz
są specjalne kierownice - dużo węższe niż standardowe o szerokości około dwóch dłoni (na stronę) więc przejazd pomiędzy autami, autobusami jak najbardziej możliwy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie