Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Katakumba 2013-07-04, 14:58
Kontrolki Ci się świecą :d
Zgłoś
MudPie 2013-07-04, 17:04
@autor
Na 4 jechałeś ?
Zgłoś
SuchyX 2013-07-04, 17:53
Ja p🤬le ile kontrolek się pali widać w c🤬j dbasz o auto

PS. Edycja robi wrażenie a tak poza tym to Ople z tamtych lat robią wrażenie posiadam dodatkowo Opla Vectre 1.8i z 95r a na szafie 328kk km i to w dodatku w podtlenku LPG
Zgłoś
black_ripper 2013-07-05, 0:03
SuchyX napisał/a:

Ja p🤬le ile kontrolek się pali widać w c🤬j dbasz o auto

PS. Edycja robi wrażenie a tak poza tym to Ople z tamtych lat robią wrażenie posiadam dodatkowo Opla Vectre 1.8i z 95r a na szafie 328kk km i to w dodatku w podtlenku LPG

Jeśli chodzi o kontrolki to są dwa uszkodzone czujniki, poziomu oleju i poziomu płynu spryskiwaczy. Nie opłaca mi się tego wymieniać, tym bardziej jeśli chodzi o czujnik poziomu oleju - jest on trudno dostępny jak i większość części do tego silnika. Kontrolka świateł - powiem tak, gdzieś się robiło zwarcie i przepalał się co chwilę bezpiecznik od świateł mijania, teraz jest pociągnięty kabel od drugiej lampy.A kontrolka świeci dlatego bo jest przerwa w obwodzie... Ostatnia kontrolka to TC czyli kontrola trakcji - jest po prostu wyłączona Auto jest w pełni sprawne, nie brakuje żadnych płynów,oleju itd ! Musi być sprawne bo wozi mi co dzień dupe do roboty Jeszcze jakieś pytania ?
Zgłoś
Mindfuck 2013-07-05, 2:20
Kto Ci tego ulepa składał ?
Zgłoś
black_ripper 2013-07-05, 9:51
@up to jest seryjne auto, żaden składak
Zgłoś
erico329 2013-07-05, 11:42
O Jesteśmy sławni hahahah ;D Na tej trasie można nas częściej spotkać , a propo pozdrowienia dla typa na blachach PKL który był takim kozakiem i stać było go tylko na niecenzuralne słowa, a zatrzymać się nie chciał .. Z pozdrowieniami Puknij się w łeb ....
Zgłoś
19alko94 2013-07-05, 11:56
No no proszę i nasz kolarz się na Sadolu pojawił żeś nakurfiał Eryk
Zgłoś
Felu 2013-07-05, 15:50
astra kombi gaz 93-97 rok?
Zgłoś
Farley 2013-07-05, 17:36
Film najlepszej jakości na sadolu <brawo>, co do filmiku to taka jazda za samochodem to tzw. drafting
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-05, 17:43
black_ripper napisał/a:

Jeśli chodzi o kontrolki to są dwa uszkodzone czujniki, poziomu oleju i poziomu płynu spryskiwaczy. Nie opłaca mi się tego wymieniać, tym bardziej jeśli chodzi o czujnik poziomu oleju - jest on trudno dostępny jak i większość części do tego silnika. Kontrolka świateł - powiem tak, gdzieś się robiło zwarcie i przepalał się co chwilę bezpiecznik od świateł mijania, teraz jest pociągnięty kabel od drugiej lampy.A kontrolka świeci dlatego bo jest przerwa w obwodzie... Ostatnia kontrolka to TC czyli kontrola trakcji - jest po prostu wyłączona Auto jest w pełni sprawne, nie brakuje żadnych płynów,oleju itd ! Musi być sprawne bo wozi mi co dzień dupe do roboty Jeszcze jakieś pytania ?

Jeśli jednak byś się zdecydował na wymianę to ...
Czujnik poziomu oleju kosztuje 85zł
Czujnik poziomu płynu do spryskiwaczy 7zł
Zgłoś
black_ripper 2013-07-08, 0:07
Kailen napisał/a:

Jeśli jednak byś się zdecydował na wymianę to ...
Czujnik poziomu oleju kosztuje 85zł
Czujnik poziomu płynu do spryskiwaczy 7zł

To daj namiary na ten czujnik oleju
Zgłoś