Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:49
Wesoły 2011-07-15, 14:10 2
0:35 - 0:48 fajnie się ta laska na drugim planie wygina
Zgłoś
wowka01 2011-07-16, 0:50
Skoro Ty podziwiasz kolesia, który tylko leży to musisz być zajebisty. Może nie zauważyłeś, ale tam jeszcze jakiś gościu śmiga na rowerze, ale co tam, słabo mu idzie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-16, 13:12 1
podziwiaj sobie nawet jarka kaczyńskiego
ja sie pytam dlaczego to jest na sadolu skoro nic mu nie zrobił tym rowerem??
Zgłoś
szefooo 2011-07-17, 0:26 5
00:41 o co chodzi w tej piosence że niby Czesiek i Ola to pedał hmmm
Zgłoś
Romo666 2011-07-17, 10:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xqwzts 2011-07-17, 10:20
Polaki jeżdżą lepiej :]
Zgłoś
Keepo 2011-07-17, 11:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ritu4l 2011-07-17, 12:11 7
wujekberol napisał/a:

podziwiaj sobie nawet jarka kaczyńskiego
ja sie pytam dlaczego to jest na sadolu skoro nic mu nie zrobił tym rowerem??

Taki jesteś znawca sadola, 5 postów i od przedwczoraj zarejestrowany?
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-17, 12:54
@up kłóćcie się teraz który z was jest większym sadystą, na pewno obaj jesteście przeniknięci złem i perwersją do szpiku kości, aż strach się bać
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-17, 13:26
Założę się, ze jak gościu wstał, to zostawił po sobie taką mokrą plamę... :piss:
Zgłoś
ritu4l 2011-07-17, 14:29
mblbn napisał/a:

@up kłóćcie się teraz który z was jest większym sadystą, na pewno obaj jesteście przeniknięci złem i perwersją do szpiku kości, aż strach się bać

Nikt się nie kłóci, po prostu delikatnie zwracam uwagę, żeby kolega skończył z tekstami "co to robi na sadolu", bo tu nie muszą być tylko sadystyczne filmy, to portal rozrywkowy Więc jak nie rozumiesz to się nie wcinaj.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-17, 15:50
rowniez podziwiam, gosc swietnie lezy, napewno dlugo nad tym pracowal
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem