Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina 2021-01-20, 23:29 5
Ty masz jakąś astralno-rowerowo-analną koneksje z halmanem?
Zgłoś
żmij 2021-01-21, 0:35 1
baronturbina napisał/a:

Ty masz jakąś astralno-rowerowo-analną koneksje z halmanem?

Chyba tak. I z Sundayem.
Zgłoś
Budrys2000 2021-01-21, 8:31 1
flodziastic.pl
Codzienna dawka żenady
Zgłoś
Halman 2021-01-21, 8:47
Kominek1993 napisał/a:

Kogo będzie najbardziej bolała dupa? Oczywiście użytkowników Sadistica.

A wiesz dlaczego? Bo to wasz wina. Na ponad 200 tysięcy zarejestrowanych tutaj kont może 5 użytkowników jest aktywnych a drugie 5 sporadycznie od czasu do czasu coś tam wrzuci. I nadal będzie was dupa boleć jak będziecie tylko biernie jęczeć i płakać w komentarzach jak feministki bo nic więcej nie potraficie.
Zgłoś
Kominek1993 2021-01-21, 10:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Halman 2021-01-21, 10:37 2
Kominek1993 napisał/a:

Pozdrówki!

Dzięki, ten post był skierowany nie personalnie a ogólnie do tych wszystkich co potrafią tylko narzekać. Może dotrze że jeśli sami nie zaczną się starać dawać czegoś z siebie to niczego nie zmienią. A na pewno nie jałowymi komentarzami; o znów Halman, Flodzia, Sunday czy Phrontch
Zgłoś
Kominek1993 2021-01-21, 10:43 1
@up - jeśli kogoś bardziej interesuje cudze życie, to wyobraź sobie, jak smutne i żałosne musi mieć własne? Działaj dalej, ja przy swoim charakterze pracy nie mam czasu na wrzutki, które robię skrajnie rzadko, więc fajnie, że jest ktoś, kto to zrobi za mnie, żebym miał się z czego pośmiać
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2021-01-21, 11:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Halman 2021-01-21, 12:04
Jesse.Pinkman, Ze zbioru takich komentarzy to sobie możesz wypocić opowiadanie z ilustracjami pod wzruszającym tytułem; "O żalach spłakanych p🤬deczek z niezwykłym bólem dupy"
Zgłoś
baronturbina 2021-01-21, 13:33 3
Zgłoś
mattheo 2021-01-21, 20:11 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem