👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina napisał/a:
Ty masz jakąś astralno-rowerowo-analną koneksje z halmanem?
Chyba tak. I z Sundayem.
Kominek1993 napisał/a:
Kogo będzie najbardziej bolała dupa? Oczywiście użytkowników Sadistica.
A wiesz dlaczego? Bo to wasz wina. Na ponad 200 tysięcy zarejestrowanych tutaj kont może 5 użytkowników jest aktywnych a drugie 5 sporadycznie od czasu do czasu coś tam wrzuci. I nadal będzie was dupa boleć jak będziecie tylko biernie jęczeć i płakać w komentarzach jak feministki bo nic więcej nie potraficie.
Kominek1993 napisał/a:
Pozdrówki!
Dzięki, ten post był skierowany nie personalnie a ogólnie do tych wszystkich co potrafią tylko narzekać. Może dotrze że jeśli sami nie zaczną się starać dawać czegoś z siebie to niczego nie zmienią. A na pewno nie jałowymi komentarzami; o znów Halman, Flodzia, Sunday czy Phrontch
@up - jeśli kogoś bardziej interesuje cudze życie, to wyobraź sobie, jak smutne i żałosne musi mieć własne?
Działaj dalej, ja przy swoim charakterze pracy nie mam czasu na wrzutki, które robię skrajnie rzadko, więc fajnie, że jest ktoś, kto to zrobi za mnie, żebym miał się z czego pośmiać

Jesse.Pinkman, Ze zbioru takich komentarzy to sobie możesz wypocić opowiadanie z ilustracjami pod wzruszającym tytułem; "O żalach spłakanych p🤬deczek z niezwykłym bólem dupy"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie