ta akcja więcej kosztowała jak ten rower był warty-najlepszy dziadek jak się przypucował do tego starego rowera.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...

"-Pomóżcie mi
-Ale jak..?"
Srak k🤬a zesrajcie się mu do wody
-Ale jak..?"
Srak k🤬a zesrajcie się mu do wody

W momencie kiedy wyłowili ten drugi, stary rower uświadomiłem sobie jedno - głupota jest wielopokoleniowym darem przekazywanym z ojca na syna - wyobraźcie sobie tylko, że kilkadziesiąt lat wcześniej jakiś imbecyl też jechał na rowerze i też się sp🤬olił na nim do wody - może to był ojciec tego młodego człowieka z filmiku? To zachwiało moją wiarę w ludzkość - "dokąd, k🤬a, zmierza ten świat?" cytując klasyka...
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
@up
baranie, wpierw dowiedz się prawidłowego zapisu, godziny oznacza się małą literą
baranie, wpierw dowiedz się prawidłowego zapisu, godziny oznacza się małą literą

@up
H (Henr) jednostka indukcyjności, od nazwiska z dużej litery.
mając na myśli godziny piszemy małą literę "h".
H (Henr) jednostka indukcyjności, od nazwiska z dużej litery.
mając na myśli godziny piszemy małą literę "h".
@up Tak boli że zrobili z Ciebie totalnego idiote?
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

W układzie si H to henr w informatyce, godzina liczona 0-23 np. date("H") lub String.Format("{0:H}", dt). W matematyce może to byc np. wysokość stożka... Buraczane łby do wszystkiego się przyp🤬olą, byleby tylko zabłysnąć swoją pseudo-wiedzą i wywindować swojego e-k🤬sa.
K🤬a, dlaczego każdy koleś jeżdżący na desce/rolkach/bmxie czy innym skejtowskim gównie musi mieć tak zj🤬y ryj, że przy włączonym monitorze nie można oglądać filmików z ich udziałem ? No w sumie to się nadają do takiego sportu, bo zarycie ryjem o beton może im nawet poprawić aparycję ogólną...

Ranger napisał/a:
K🤬a, dlaczego każdy koleś jeżdżący na desce/rolkach/bmxie czy innym skejtowskim gównie musi mieć tak zj🤬y ryj, że przy włączonym monitorze nie można oglądać filmików z ich udziałem ? No w sumie to się nadają do takiego sportu, bo zarycie ryjem o beton może im nawet poprawić aparycję ogólną...
Ty pewnie jesteś taki ładny, że nawet matka na ciebie leci...