Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
RogiPierogi 2020-09-01, 16:28 1
Eknen napisał/a:

ja p🤬le jakaś wiejska droga na Syberii gdzie samochód pojawia się raz na 2 godziny i pedalarze sobie swawolą , a wy się dop🤬lacie ....
no i jak ktoś słusznie zauważył, kierowca też p🤬da bo nie zwolnił, a normalny kierowca już by miał czerwoną lampę zapaloną w dyni.

A co za różnica, co ile pojawia się samochód? Durna jesteś? Jest droga, to masz stosować się do przepisów i kropka. Nie jest ważne, czy jedziesz autem, czy rowerem.
Lampę w dyni? Aż sprawdziłem ile masz lat i już wiem, dlaczego piszesz jak jakaś niedoj🤬a...
Zgłoś
krzysztof3011 2020-09-01, 16:46
Dzieciaki pewnie naj🤬e. Nie zapominajcie, że to Rosja.
Zgłoś
Reisedreth 2020-09-01, 19:09 1
RogiPierogi napisał/a:

A co za różnica, co ile pojawia się samochód? Durna jesteś? Jest droga, to masz stosować się do przepisów i kropka. Nie jest ważne, czy jedziesz autem, czy rowerem.
Lampę w dyni? Aż sprawdziłem ile masz lat i już wiem, dlaczego piszesz jak jakaś niedoj🤬a...

Widać, że ty też jedyne co mogłeś mieć wspólnego z autem to jazda w bagażniku po dołach jak starego wk🤬iłeś.
Istnieją takie zasady jak: ograniczonego zaufania i zachowania szczególnej ostrożności.
Kierowca tira powinien być tego świadom i powinien się do nich dostosować niezależnie czy jedzie drogą polną, asfaltem czy autostradą.
Zgłoś
killua 2020-09-01, 19:14 1
Przecież to jest 100% winy kierowcy. Dziecko na rowrze jest normalnym uczestnikiem ruchu. na jezdni ciągła wiec zakaz wyprzedzania . mam nadziej ze zanim trafi do pierdla to mu zdrowo wp🤬lą bo to ścierwo jest.
Zgłoś
octave25 2020-09-01, 21:28
Ewidentna wina kierowcy.
Zgłoś
RoBoTRoN 2020-09-01, 21:56
killua napisał/a:

Przecież to jest 100% winy kierowcy. Dziecko na rowrze jest normalnym uczestnikiem ruchu. na jezdni ciągła wiec zakaz wyprzedzania . mam nadziej ze zanim trafi do pierdla to mu zdrowo wp🤬lą bo to ścierwo jest.

Aż dałem Ci piwo, a chciałem zacytować...

Od kiedy linia ciągła jest zakazem wyprzedzania?

Poczytaj przepis i doucz się...

Oczywiście kierowca idiota i pewnie zabił młodego człowieka, ale wyprzedzać rower tam mógł bez problemu (oczywiście wg. naszych przepisów...).
Zgłoś
SpirytPL 2020-09-01, 22:13
bakus1233 napisał/a:

Ale kierowca też c🤬a. Widząc takich debili powinien mocno zwolnić. Brak wyobraźni

Z wyobrażnia dla sadoli. Co my bysmy ogladali, pozatym idity jednego mniej na tym padole.
Zgłoś
edmund 2020-09-01, 23:34
bakus1233 napisał/a:

Ale kierowca też c🤬a. Widząc takich debili powinien mocno zwolnić. Brak wyobraźni

ale po co
pedalaża mniej, a na ścieżce dla pedalaży jest już bezpiecczniej, bo jednego kratyna już nie ma
Zgłoś
marcino_zly 2020-09-01, 23:43
Jak by dobrze wykombinował to i by świadków z lewej sprzątnął a tak to kto wie co dalej...
Zgłoś
jajcu111 2020-09-02, 0:07
bakus1233 napisał/a:

Jaki brak wyobraźni... Jakby zwolnił, to by żadnego nie jebnął.
Zgłoś
gaznik 2020-09-02, 11:56
bakus1233 napisał/a:

co ty p🤬lisz ?
tez bym tak zrobił.
zgaduje ze ty widzac rowerzyste albo pieszego na poboczu to za kazdym razem zwalniasz do zera.
i sam jestes c🤬a, szkoda tylko auta jak otarłaa sie mała świnia

killua napisał/a:

typowa baba, 100% to ty masz niedojabania umysłu.
jak wskazalas taki sam uczestnik ruchy a to znaczy ze obowiązuja go takie same przepisy co innych uczestników.
wjechal rowerem pod auto koniec kropka, nawet jak skrecał rowerem to musial sie upewnic czy nikt go nie wyprzedza i moze wykonac bezpiecznie manewr skrętu.

jak by zwolnil to by sie nic sie stalo ? rownie dobrze mogl przyspieszyc....

Eknen napisał/a:

ja p🤬le jakaś wiejska droga na Syberii gdzie samochód pojawia się raz na 2 godziny i pedalarze sobie swawolą , a wy się dop🤬lacie ....
no i jak ktoś słusznie zauważył, kierowca też p🤬da bo nie zwolnił, a normalny kierowca już by miał czerwoną lampę zapaloną w dyni.

jak ty rocznik 2000 jestes to co ty mozesz wiedziec o przepisach ?
kazdy z was zwalnia jak widzi dzieci, rowery, pieszych, zwierzeta, ufo i wogole jadąc ciagle zwaniać trzeba.
Zgłoś
pranks7er 2020-09-02, 14:07
zapomniał włączyć wycieraczek
Zgłoś
RogiPierogi 2020-09-02, 19:01
Reisedreth napisał/a:

Widać, że ty też jedyne co mogłeś mieć wspólnego z autem to jazda w bagażniku po dołach jak starego wk🤬iłeś.
Istnieją takie zasady jak: ograniczonego zaufania i zachowania szczególnej ostrożności.
Kierowca tira powinien być tego świadom i powinien się do nich dostosować niezależnie czy jedzie drogą polną, asfaltem czy autostradą.

A gdzie ja, tępe dziecko, napisałem, że nie powinien? Jesteś blondynką? Napisałem wyraźnie: każdy powinien się stosować! I kierowca, i rowerzyści. Kierowca nie zachował ostrożności, rowerzyści odp🤬lali manianę, czego nie rozumiesz? Czytać uczono już w przedszkolu, rozumiem, że niewiele minęło, odkąd je skończyłaś, może czas je powtórzyć? Wrzesień to dobry okres, żeby tam wrócić, skoro masz problemy.
Gówniara będzie mnie przepisów uczyć - hahahaha Weź, mleko z ryja otrzyj, zanim zaczniesz do mnie pisać.
Zgłoś
ellsworth 2020-09-02, 22:02
gaznik napisał/a:

jak wskazalas taki sam uczestnik ruchy a to znaczy ze obowiązuja go takie same przepisy co innych uczestników.
wjechal rowerem pod auto koniec kropka, nawet jak skrecał rowerem to musial sie upewnic czy nikt go nie wyprzedza i moze wykonac bezpiecznie manewr skrętu. .

Pod jakie auto wjechał? Co ty p🤬lisz? Rowerzysta został najechany na swoim pasie ruchu. Co ten debil za kierownicą myślał, że przeniknie przez niego?? Tego maneweru NIE DAŁO SIĘ wykonać bez zmiany pasa ruchu, a pasa ruchu NIE MOŻNA BYŁO ZMIENIĆ. Czego jeszcze nie rozumiesz??
Zgłoś
Grymson 2020-09-03, 9:41
bakus1233 napisał/a:

Co mogl zrobic ? Widzac takiego niedorozwoja, redukcja w dol i gaz w deche...
Zgłoś