Ale kierowca też c🤬a. Widząc takich debili powinien mocno zwolnić. Brak wyobraźni

K🤬a mógł lecieć ile fabryka dała, menda widzi z daleka co się dzieje widzi że to dzieci i że zaraz coś odjebia siekierę w plecy k🤬sowi
szkoda że nie ma dźwięku, chciałbym słyszeć ten trzask i krzyki dzieciaków

ja p🤬le jakaś wiejska droga na Syberii gdzie samochód pojawia się raz na 2 godziny i pedalarze sobie swawolą , a wy się dop🤬lacie ....
no i jak ktoś słusznie zauważył, kierowca też p🤬da bo nie zwolnił, a normalny kierowca już by miał czerwoną lampę zapaloną w dyni.
no i jak ktoś słusznie zauważył, kierowca też p🤬da bo nie zwolnił, a normalny kierowca już by miał czerwoną lampę zapaloną w dyni.
Typowy Janusz szofer zawodowy, c🤬j że łepek na środku jezdni jak obiad obok się przypala, film na laptopie leci a tempomatu nie będzie ruszał

dumidos napisał/a:
Po co mi mózg? Mam rower
Mózg ma po to, żeby coś trysnęło spod koła ciężarówki.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Przecież ten tirman to kompletny debil (jak większość). Widzi gówniaka jadącego zygzakiem po prawej, po lewej kilku innych. A tej się k🤬a ładuje na pełnej piździe między nich.
Kierowca z wyobraźnia, w gotowości...Podczas hamowania ciągnął do lewej strony by w razie przedwczesnego wyhamowania sprzątnąć resztę wycieczki