Gdy ogląda się jego wyczyny, nóż się w kieszeni otwiera. Postanowiłem pokazać jak ten "szeryf" pouczając innych, sam łamie przepisy, dodatkowo prowokując i szczując.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Ehh... czytając tytuł już byłem pełen nadziei, że zrobiłeś mu protetykę szczęki za pomocą pompki rowerowej a tu tylko takie pitu-pitu... jestem nieusatysfakcjonowany
100 razy mu się uda przycwaniakować, z 101 jego bezmózga głowa rozplaszczy się na asfalcie.
Niech ktoś streści, bo nie chce mi się słuchać ponad 12 minutowego ględzenia.
@up
Streszczam: gość mówi o tym jak ten pedał samemu łamie przepisy jebiąc hipokryzją bo robi za szeryfa.
Streszczam: gość mówi o tym jak ten pedał samemu łamie przepisy jebiąc hipokryzją bo robi za szeryfa.
@agl
Co za problem go zdziesionować? "Typowy Łysy" leje szeryfa, po czym zabiera kamerkę.
Czekam na taką sytuację, ale niestety obejrzenie tego na filmie będzie niemożliwe.
Co za problem go zdziesionować? "Typowy Łysy" leje szeryfa, po czym zabiera kamerkę.
Czekam na taką sytuację, ale niestety obejrzenie tego na filmie będzie niemożliwe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie