📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No co. Skoro pedalarz zapomniał, że nie jest na torze, to kierowca mógł zapomnieć, że ma przyczepę

Krawężniki tracą na uroku przy bliższym poznaniu
Chociaż zawsze mnie zastanawiała kwestia preferowania obcisłych kolorowych slipów nad drogowym pancerzem wartym 2-3K. W sumie kolarzówka wyciągnie 40-50 na płaskim, może więcej nie znam się a na własnym przykładzie widziałem jakie ślady zostawia na stroju szlif motocyklem przy podobnej szybkości. Nawet bez stuknięcia w przeszkodę lub przygniecenia maszyną po drodze. Z resztą fotek zdrapek jest tu masa

Obcisłe gatki złe nie są (zawierają poduszkę), ale na takie zawsze nakładam jeansowe spodenki, żeby nie wyglądać jak pedał

Ładna pogoda, śłonce świeci, towar przyczepką przewieziony a pedalarzyna na glebie, tak - to był dobry dzień

@Qnda @Eren trochę mylicie pojecia rowerzysta to uczestnik ruchu drogowego przestrzegajacy przepisów czyli jedzie DDR jeśli jest, na filmiku natomiast mamy pedalarzy co jadą jak jakieś jasniepaństwo pasem dla samochodów mimo DDR zaraz obok.
Ze koleś jedzie sobie z prawej, to nie oznacza że jest ddr. Jak nie ma znaku to nie widzimy czy jest ddr czy nie ma. Inna sprawa ze to australia i h.j wie jak działa tam prawo
PIĘKNE - 5 razy odtworzyłem
Droga nie mogła być prosta, a pedalarze nie mieli gdzie jechać, a oberwie się kierowcy. PIĘKNE

Dopisze jeszcze jedną kwestie. My jako pedalarze jesteśmy nikim na drodze. Wiele razy przepuszczam auta wyjeżdzające z parkingu blokując ruch. Mam do tego prawo. Nie mrugnie awaryjkami, nie podziekuje. Ale jadąc tą samą ulicą autem, z kolegą, gdzie też ustąpi pierwszeństwa, az sie swieci od swiatel w podzięce za przepuszczenie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie