Gdyby nie 10 mniej, mielibyśmy niezły materiał na harda
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Po c🤬j ta cenzura ? myślał ktoś że to wideło wyląduje w tevałenie albo w jakimś tevałpe ?
PS. Ja jak widzę rowerzystę który by doprowadził do wypadku z jego winy to dodaje gazu z myślą o jakimś materiale na harda
PS. Ja jak widzę rowerzystę który by doprowadził do wypadku z jego winy to dodaje gazu z myślą o jakimś materiale na harda

Tych dresiarskich pajaców ze słuchawkami w uszach i kapturem na głowie powinniśmy mieć obowiązek potrącenia. Idiotów trzeba odseparowywać i unieszkodliwiać.
Hahahaha j🤬iutki jak przyj🤬 w pedał to tylne koło w poślizg wpadło. No k🤬a przyjrzyjcie się w 0:09.
~Earl Nightingale
podpis użytkownika
"To nasze podejście do życia determinuje podejście życia w stosunku do nas."~Earl Nightingale
co za nielogiczny i głupkowato uogólniający temat... jacy "rowerzyści"? na tym filmiku widzę tylko jednego debila, nie prezentującego zachowania ogółu.
Czy ten śmieć w ok 12sek filmu pokazał faka kierowcy?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

oo.. za dzieciaka (13L?) miałem podobnie. tylko nie wychamował samochód. zbiłem mu głową szybę, przeleciałem kilka metrów i skończyło się na obserwacji w szpitalu i kilku poobcieranych miejscach

K🤬a rower ma po babci, albo zaj🤬 z sąsiedniej wsi, to i przepisów nawet nie zna. Szkoda, że przez takich oszołomów pogarsza się opinia o rowerzystach.

Ja p🤬lę, co za kiep.
Załóżmy, że się zapomniał, bo zwyczajnie nie pomyślał, rozkojarzył się, itp.
Powinien przeprosić, ładnie podziękować i pokłonić się kierowcy samochodu, bo jakby nie patrzeć gość dzięki szybkiej reakcji uratował życie idiocie, a ten jeszcze środkowy palec wystawia.
Takich mi nie szkoda, nie zdziwię się, jeśli tego gościa niedługo zobaczymy na hardzie.
Załóżmy, że się zapomniał, bo zwyczajnie nie pomyślał, rozkojarzył się, itp.
Powinien przeprosić, ładnie podziękować i pokłonić się kierowcy samochodu, bo jakby nie patrzeć gość dzięki szybkiej reakcji uratował życie idiocie, a ten jeszcze środkowy palec wystawia.
Takich mi nie szkoda, nie zdziwię się, jeśli tego gościa niedługo zobaczymy na hardzie.