Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
olosz 2011-06-10, 16:10 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-10, 16:29
debil nie widział taksówki
Zgłoś
HardY-HarD 2011-06-10, 17:02 1
lukbro napisał/a:

Co by było gdyby...jeździł tylko i wyłącznie po ścieżce dla rowerów

chyba co by było gdyby... jeździł tylko i wyłącznie bez okularów będąc kompletnie ślepym :]
Zgłoś
Robster 2011-06-10, 17:10 1
W każdym kraju w policji pracują debile trzymający się ściśle urzędniczego bełkotu, zwanym prawem. Ja dostałem kiedyś mandat za jazdę chodnikiem (nie było ścieżki rowerowej), miesiąc później dostałem niemal w tym samym miejscu mandat za jazdę po ulicy zamiast po chodniku.
Młody gnojek był ze mnie wtedy, więc się nie wykłócałem. Zresztą grzeczne tłumaczenie poprzedniej sytuacji nic nie dało "bo takie jest prawo".
Zgłoś
120202 2011-06-10, 17:27
bardzo dobrze ORDNUNG MUSS SEIN !
Zgłoś
MyBijaCZ 2011-06-10, 17:54 21
Piwo za wjechanie w radiowóz policji ;d

Ja bym się nie odważył, mimo że nikogo nie było w środku
Zgłoś
maderfakermen 2011-06-10, 18:03 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-10, 18:12 3
To się nazywa akcja społeczna realizowana z inicjatywy obywatela. A nie jakieś "piłeś - nie jedź", "brałeś - nie jedź", "dawałaś - nie jedź"...
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-10, 18:26 56
zajebisty ziomek, u nas tyle dróg rowerowych co wykształconych Romów
Zgłoś
mario-s3 2011-06-10, 18:31
Wsadź se w dupe te angielskie pomyje.
Zgłoś
lobominator 2011-06-10, 18:32 11
[quote=MyBijaCZ] Piwo za wjechanie w radiowóz policji ;d

Ja bym się nie odważył, mimo że nikogo nie było w środku

Mój kumpel kiedyś się po pijaku skasował radiowóz i to na jakimś zadupiu, tyle że samochodem, a nie rowerem.
Policemani dachowali i wylądowali w rowie.
I nie rozumiem dlaczego go ukarali zawiasami, przecież po pijaku to wiadomo, że refleks słabszy.
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-10, 18:42
Już to gdzieś widziałam, i chyba to był Sadistic. Tak, na pewno...
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-10, 18:43 8
Zgłoś
konto usunięte 2011-06-10, 18:46
płacze ten rowerzysta, a pewnie po mimo osobnego pasa dla rowerzystów jechał idiota środkiem normalnej drogi, policja może stać gdzie im się to podoba o ile mają włączonego koguta,
później gość pokazuje jakim jest idiotom wpadając na różne dobrze widoczne z daleka rzeczy
w polsce by pewnie jeszcze pałą dostał za brak świateł i pyskowanie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem