📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rowerzyści przestrzegają gapę w aucie by zachował czujność i skupienie na drodze, po czym jeden z nich sam popełnia błąd nie zachowując czujności.

nowynick napisał/a:
a ja wożę klucz do kół w plecaku, do zobaczenia
Bo jesteś p🤬a i bez przedłużenia ręki boisz się wyskoczyć.
poligon6 napisał/a:
Swoja droga nigdy nie zmieniam płynu na zimowy, zawsze stosuje ten najbardziej jebiacy. Jak widze szosowych pedalarzy, którzy nie korzystaja ze ściezek rowerowych to po wyminieciu zawsze serwuje im darmowy prysznic.
Popieram. Generalnie rozwój ścieżek rowerowych trochę wyprzedził przepisy i jeszcze nie wymyślili, że na drogach, wzdłuż których biegnie ścieżka można postawić zakazy pedałowania i wlepiać mandaty. Dopóki tego nie zrobią to zawsze się trafią matoły, które ścieżką nie pojadą, bo tam nikomu nie przeszkadzają, więc to nudne. Bardzo lubię takim zajechać drogę, albo minąć na milimetry.
Justynka99, ścieżki to mamy w lesie
btw. Art 33. Prawa o Ruchu Drogowym - do sprawdzenia.

btw. Art 33. Prawa o Ruchu Drogowym - do sprawdzenia.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie