Pedały mówią, że chcą żyć na równych prawach. Przecież do c🤬ja tak jest. Żyjemy na takich samych prawach.
.
.
.
.
.
Żaden Pedał ani normalny hetero facet nie może wziąć ślubu z innym facetem...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-11-05, 18:14
Niestety jest tak, że pedalstwo chce równych praw a mają je większe od normalnych ludzi(hetero).
konto usunięte
2014-11-05, 18:45
konto usunięte
2014-11-05, 18:51
konto usunięte
2014-11-05, 20:08
Czemu pedał napisałeś z dużej litery?
Bo oni są na tyle tempi albo społeczeństwo jest że nie zauważa że oni czy one walczą o dodatkowe prawo. Jak je ustanowią to będziemy mieli dodatkowe prawo z którego nie będziemy korzystać, przynajmniej większość z nas. Swoją drogą dobrze że błędy podkreśla, mniej się byków sadzi.
konto usunięte
2014-11-05, 20:33
To nie tekst z JM tylko Korwina, w dodatku stary...
"Bo oni są na tyle tempi (...) Swoją drogą dobrze że błędy podkreśla, mniej się byków sadzi."
@olomana Brawo. Pierwszy krok do rozpoczęcia leczenia.
@Turiin - nie zamierzam się leczyć. Bo to nie jest choroba. Hejtuj.
Wiesz, co jak lubisz w dupkę wziąć czy posunąć chłopa to w porządku, widać, że kumaty jesteś. Eltona Johna, Georga Michaela, Freda Mercurego te niedojeby też słuchają, a są tacy przeciwni. Żyj swoim życiem jak chcesz to się pieprz z facetem, byle po cichu bez zbędnego obnoszenia się, sam mam podobno znajomego geja, nie przyznał się do tego, ale wszyscy wiedzą swoje i nikomu to nie przeszkadza, nawet największym ulicznikom.